stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Cornel Sămărtinean contraataca,dupa declaratiile Primarului Dominic Fritz!

Publicat

în

In urma aparitiei  in spatiu public a unor informatii neadevarate sau trunchiate, m-a  vad obligat sa aduc cateva clarificari astfel incat opinia publica sa fie corect informata.

Observ cu surprindere ca de-si nu mai detin nici o functie publica, “primarul nostru”USR,care nu stie  altceva decat sa faca pe “reporterul” pe facebook, isi acopera incompetenta  si coruptia din primarie cu informatii trunchiate la adresa mea. ( Acum Cornel!).

Nu as fi intervenit daca adevarul nu ar fi fost trunchiat , deformat astfel incat sa convina celor care il deformeaza.

Cum stau lucrurile in realitate:

  1. Ieri s-a judecat  in prima faza  procesul cu primaria Timisoara, iar hotararea  la care “primarul nostru”USR  a facut referire  NU este definitiva.

Acest  aspect  a fost  “OMIS” si  NU A FOST COMUNICAT  opiniei publice .

O fi intamplator? Sau este vorba de MANIPULARE cu buna stiinta? Va las pe voi sa hotarati.

  1. Societatea la care sunt actionar si care are contractul de inchiriere cu Primaria Timisoara, detine legal dreptul de a subinchiria , de altfel subinchirierea fiind o activitate legala conform codului CAEN de la Registrul Comertului Roman. Asa este in orice tara unde este economie de piata(capitalism).
  2. Pretul/tariful pe care societatea il plateste  conform contractului ,  adica                                        15 eur/mp*38.74mp=581,1 eur/luna+tva ,    este in urma  unei  Hotarari de Consiliul LocalHCL 71,   si care este general valabila pentru TOATE spatiile inchiriate de catre Primarie.

Modul cum acest tarif este prezentat ca fiind unul dedicat, este din nou o manipulare grosolana si penibila de “primarul nostru”USR.

Daca se doreste ca primaria sa inchirieze cu alte tarife este nevoie de o alta hotarare HCL.

Cine ii opreste sa ia o astfel de hotarare?

Sau NU se doreste schimbarea HCL 71 care stabileste tarifele general valabile si de fapt se doreste inlocuirea societatii unde sunt actionar cu o alta societate (USR) DAR CARE SA PLATEASCA ACELASI TARIF.

  1. Primaria prin HCL 75/15.03.2022 decide sa scoata la inchiriere spatiu in cauza. Cu cat credeti:

             18,00 Euro/mp/lună .

Este incredibil cum “primarul nostru”USR doreste sa inlocuiasca o societate  cu alta societate la ACELASI PRET DE INCHIRIERE.

De ce nu il inchiriaza la pretul pietei?

 

Era nevoie de un raport de evaluare(vezi anexa la HCL 75/15.02.2022)  sa le spuna pretul pietei cand “stimata” colega consilier USR detine si functia de director la o companie, care culmea se ocupa exact de inchirieri de spatii comerciale pe str Alba Iulia din Timisoara si unde detine si o cladire de cateva mii de metrii patrati.

 

NU asta spune ca isi doreste “primarul nostru”USR? Sa inchirieze la pretul pietei?

Sau numai incearca sa sperie pe UNII sa vina ALTII ?

 

NU MA SPERIATI domnule “primar”USR!

La ce se intampla prin primarie,  dumneavoastra ar trebui sa fiti cel speriat.

 

In final va solicit sa faceti publica LISTA CU TOATE SPATIILE INCHIRIATE DE PRIMARIE SI CU PRETURILE AFERENTE.

 

Aici regasiti HCL 75/15.03.2022 , iar la anexe raportul de evaluare cu pretul de inchiriere :

https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/hotarari-ale-consiliului-local/?uid=13AE1857348B8040C22587F8004C4DAB

In concluzie:

 

Totul este o cacealma a “primarului nostru”USR , o mizerie marca USR si a grupurilor de interese ale “CLANULUI USR” din Primaria Timisoara.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Rusia și-a retras trupele militare din Insula Șerpilor. Ministrul Apărării rus: „O mișcare de bunăvoință”

Publicat

în

De către

Rusia confirmă că și-a retras trupele militare din Insula Șerpilor. Ministrul Apărării din Rusia a confirmat că decizia a fost „un pas de bunăvoință” pentru a facilita transporturile de cereale.

„La 30 iunie, ca un pas de bunăvoință, forțele armate le Federației Ruse au finaizat sarcinile atribuite pe Insula Șerpilor și au retras garnizoana staționată acolo”, a declarat ministrul Apărării din Rusia.

„Astfel, s-a demonstrat comunității mondiale că Federația Rusă nu interferează cu eforturile ONU de a organiza un cordon umanitar pentru exportul de produse agricole din Ucraina”, a adăugat acesta, citat de The Guardian.

Continuă să citești

Actualitate

BREAKING. Președintele Biden anunță creșterea prezenței militare a SUA în România

Publicat

în

De către

Președintele Biden a anunțat miercuri la Madrid, înaintea summit-ului NATO, că SUA își vor crește prezența militară în România. E vorba despre o nouă forță de luptă, o brigadă rotativă cu 3.000 de militari și 2.000 de angajați.

„Statele Unite își vor îmbunătăți poziția de apărare în Europa pentru a răspunde provocărilor și mediului de securitate și vor servi, de asemenea, la consolidarea securității noastre colective. La începutul acestui an, am trimis încă 20.000 de soldați în Europa pentru a întări Alianța și pentru a răspunde mișcărilor Rusiei, ceea ce duce forțele militare în Europa la 100.000 de trupe”, a spus Biden într-o scurtă declarație de presă împreună cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

Continuă să citești

Actualitate

Florin Cîţu şi-a dat demisia de la şefia Senatului

Publicat

în

De către

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a anunţat miercuri că Florin Cîţu şi-a dat demisia de la şefia Senatului.

Potrivit acestuia, Alina Gorghiu va prelua interimar conducerea Camerei superioare a Parlamentului.

„Ţinând cont de activitatea guvernamentală şi parlamentară, de responsabilitatea PNL şi de nevoia de coerenţă care trebuie luate la nivelul Guvernului şi în deplină concordanţă cu deciziile luate politic la nivelul Coaliţiei, au avut loc discuţii, au avut loc dezbateri şi în urma acestora preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia, urmând ca funcţia de preşedinte al Senatului, cu delegare de atribuţii, să fie exercitată de dna senator Alina Gorghiu”, a spus Ciucă

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și