stiriacum.ro

Suntem sociabili

Social

Se reia tradiția concursului de biciclete in orașul DETA

Publicat

în

De Ziua Copilului vă așteptăm să pedalăm împreună, așa că înscrieți-vă chiar acum și pregătiți echipamentele pentru cea mai tare tură de distracție și mișcare în aer liber!
Vă rugăm distribuiți pentru ca invitația noastră să ajungă la cât mai multe familii cu copii!

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

✝) Duminica a 3-a după Rusalii (Despre grijile vieții) 14 Iulie 2024

Publicat

în

De către

 

„Zis-a Domnul către ucenicii Săi: Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi și Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Nu socotiți că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie. Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, și pe fiică de mama sa, și pe noră de soacra sa; iar dușmanii omului vor fi casnicii lui. Sfârșind Iisus de dat aceste învățături celor doisprezece ucenici ai Săi, a trecut de acolo ca să învețe și să propovăduiască mai departe, prin cetățile

Continuă să citești

Social

✝) Duminica întâi după Rusalii (a Tuturor Sfinților) 30 Iunie 2024

Publicat

în

De către

„În vremea aceea, venind Iisus în părțile Cezareei lui Filip, îi întreba pe ucenicii Săi, zicând: Cine zic oamenii că sunt Eu, Fiul Omului? Iar ei au răspuns: Unii spun că ești Ioan Botezătorul, alții, Ilie, alții, Ieremia sau unul dintre proroci. Atunci Iisus le-a zis: Dar voi cine ziceți că sunt Eu? Răspunzând, Simon-Petru a zis: Tu ești Hristos, Fiul lui Dumnezeu Celui viu. Iar Iisus, răspunzând, i-a zis: Fericit ești, Simone, fiul lui Iona, că nu trup și sânge ți-au descoperit ție aceasta, ci Tatăl Meu Cel din ceruri. Și Eu îți zic ție că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui. Și îți voi da cheile Împărăției cerurilor; și orice vei lega pe pământ va fi legat și în ceruri, și orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat și în ceruri.”

Continuă să citești

Social

Radu Drăguşin – Ne-am calificat de pe primul loc, putem învinge pe oricine

Publicat

în

De către

Fotbalistul echipei naţionale a României, Radu Drăguşin, a declarat, miercuri seara, după calificarea în optimile de finală ale EURO 2024 de pe locul 1 al Grupei E, că prima reprezentativă a demonstrat că poate învinge orice adversar.

„Nu contează ce adversar vom avea mai departe, ne vom bate cu oricine. Putem învinge pe oricine, ne-am calificat de pe primul loc într-o grupă în care lumea spunea că vom fi ultimii. Ne-am calificat la turneul final de pe primul loc, acum în optimi ne-am calificat de pe primul loc, aşa că orice e posibil”, a afirmat Drăguşin la finalul partidei cu Slovacia, scor 1-1.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și