stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Un copil de 12 ani a murit în urma unui antrenament de fotbal în localitatea Lunca de Jos, județul Harghita. Băiatului i s-a făcut rău după ce s-a antrenat cu echipa de fotbal de juniori din sat, iar medicii care au ajuns la fața locului nu i-au putut salva viața.

Publicat

în

Un copil de 12 ani a murit în urma unui antrenament de fotbal în localitatea Lunca de Jos, județul Harghita. Băiatului i s-a făcut rău după ce s-a antrenat cu echipa de fotbal de juniori din sat, iar medicii care au ajuns la fața locului nu i-au putut salva viața.

Băiatul de 12 ani se pregătea cu echipa de fotbal din Lunca de Jos pentru competiția „Cupa Satelor”.

I s-a făcut rău în timpul antrenamentului care a avut loc, spune președintele asociației sportive din sat, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, băiatul nu a spus nimănui că se simte rău sau că ar avea o problemă medicală. Copilul a leșinat la vestiar, iar o ambulanță l-a transportat la centrul de permanență din localitate.

Acolo a fost preluat de doi medici de familie care au încercat să-l resusciteze, ajutați prin sistemul telemedicină și de medicii din Harghita.

 

Polițiștii din Harghita au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cauzele decesului urmează să fie stabilite.

sursa> europafm

 

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Reprezentanții TimPark anunță că începând din 12 decembrie va începe eliberarea tuturor tipurilor de abonamente de parcare, valabile pentru anul 2023.

Publicat

în

De către

Reprezentanții TimPark anunță că începând din 12 decembrie va începe eliberarea tuturor tipurilor de abonamente de parcare, valabile pentru anul 2023.

 

a) Abonamentul pentru zona tarifară ROȘIE (I), costă 42 de lei/lună și 446,40 lei/an, TVA inclus;

b) Abonamentul pentru zona tarifară GALBENĂ (II), costă 33,60 lei/lună și 357,12 lei/an, TVA inclus;

c) Abonamentul pentru zona tarifară ALBASTRĂ (III), costă 25,20 lei/lună și 267,84 lei/an, TVA inclus;

d) Abonamentul de Rezident costă 109,12 lei/an cu TVA inclus pentru zona Roșie, 89,28 lei/an cu TVA inclus pentru zona Galbenă și 69,44 lei/an cu TVA inclus pentru zona Albastră.

e) Abonamentul Combinat, pentru mai multe zone tarifare, permite parcarea autovehiculelor pentru combinația de zone aleasă și se poate elibera pentru două combinații de zone, respectiv: zona Roșie (I) + Zona Galbenă (II) (cost 52,92 lei/lunar și 562,96 lei/anual) sau zona Roșie (I) + Zona Galbenă (II) + zona Albastră (III) (cost 60,48 lei/lunar și 642,32 lei/anual).

Orarul de funcționare al casieriilor Timpark (Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 10) este de luni până vineri, între orele 8 și 20. Abonamentele de mai sus pot fi achiziționate și online.

Pentru eliberarea la sediul Timpark a oricărui tip de abonament aveți nevoie de talonul mașinii în original cu ITP la zi. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul www.timpark.ro sau să apelați numărul de telefon: 0256 493 393.

Continuă să citești

Actualitate

Un MiG-21 s-a prăbușit în timpul unui antrenament al Forțelor Aeriene

Publicat

în

De către

Aeronava cu două locuri, MiG-21, s-a prăbușit în timpul unui exercițiu desfășurat în localitatea Virovitica-Podravine din nord-estul Croației, în apropiere de granița cu Ungaria.

Cei doi piloți s-au catapultat și au ajuns cu succes la sol. Ministerul Apărării informează că ei se află acum în afara oricărui pericol, însă vor fi transportați la spital pentru un control medical.

Continuă să citești

Actualitate

Știrile zilei 6 DECEMBRIE-Tele 9TV

Publicat

în

De către

  • Victorie a Primăriei Timișoara la Tribunalul Timiș. A doua organigramă ar putea scăpa de suspendare

  • La mulți ani, Nicolae și Nicoleta!

  • Aderarea României la Spațiul Schengen încă se negociază, spune Iohannis. „Stăm hotărâți până în ultimul moment”

  • 16% din totalul speciilor de păsări din România, pe cale de dispariție. Vulturii, de exemplu, nu mai cuibăresc la noi, spun ornitologii

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și