stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Universitatea Politehnica Timisoara l-a adus în fața publicului timișorean pe Alexandru Mărmureanu, chirurg cardio-toracic

Publicat

în

Universitatea Politehnica Timisoara l-a adus în fața publicului timișorean pe Alexandru Mărmureanu, chirurg cardio-toracic, renumit și recunoscut la nivel Mondial. Un om frumos, într-un dialog emoționant cu Cătălin Ștefănescu.
“Știți care se spune că e diferența între Dumnezeu și un chirurg cardio? Că Dumnezeu nu se crede chirurg. (…) Cei șapte ani de acasă te ajută, pentru mine cei optsprezece ani de acasă. Am crescut în clinica în care ai mei erau medici. Am avut educație bună. Tata mi-a spus în adolescență, dacă nu poți fi rege, fă-te chirurg. Și rege nu am putut fi.”
Ai pierdut pacienți? Dormi noaptea după?
“Niciodată nu dormi bine noaptea după operații. Sunt cazuri grele. Fiecare pacient e om, nu sunt doi la fel. Fiecare om e altfel, trebuie sa fii pregătit pentru orice când începi o operație. În fiecare dimineață mă pregătesc pentru operații.”
(Alexandru Mărmureanu – chirurg cardio-toracic, renumit și recunoscut la nivel mondial, autor de literatură de specialitate, cadru universitar, inventator, medic voluntar și filantrop)

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

23 Septembrie 🌍 Echinocţiul de toamnă

Publicat

în

De către

23 Septembrie 🌍 Echinocţiul de toamnă
Fenomenul marchează începutul toamnei astronomice, are loc astăzi la ora 09.50 (ora României).

Continuă să citești

Actualitate

Restaurantele Merlot si Yugoslavia inchise!Cauza?Mizerie si gandaci!

Publicat

în

De către

Dupa un control al Protectiei Consumatorilor la SC Opt condimente SRL- Restaurant Merlot și SC Banatski Papi SRL- Restaurant Yugoslavia s-a decis inchiderea lor.                                                                                                                                                                                                                       Principalele abateri de la legislație constatate se referă la prezența insectelor vii și moarte în blocul alimentar (bucătărie); produse preparate și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora; diverse preparate cu modificări organoleptice; nerespectarea condițiilor de depozitare recomandate de producător; spațiu de preparare insalubru; spații de depozitare,refrigerare ,congelator neigienizate; legume fructe depreciate; materii prime în afara datei limite de consum.Asta a fost informatia trimisa presei de Mihai Alin Gubandru,inspector CJPC.

Continuă să citești

Actualitate

NU vă puneți cu Fritz DEMOLATORUL!?

Publicat

în

De către

Primarul Timișoarei Dominic Fritz cunoscut pentru postările și pozele ultra calitative de pe paginile de socializare, s- a pozat astăzi cu terasa Boss, care urmează a fi dărâmată.

Continuă drumul….anevoios.

“Am câștigat definitiv procesul cu Terasa ”Boss”. Urmează demolarea.

Construită ilegal, pe malul Begăi, pe terenul Municipiului Timișoara, proprietate publică. Nu e singura. Peste 5 hectare din terenul timișorenilor sunt ocupate de astfel de construcții ilegale.

Le-am cerut să le demoleze și să elibereze terenul. Au mimat o schimbare de fațadă ca să pară că se conformează, dar șmecheriile astea nu merg. Timișoara e a tuturor și nu voi permite ca patrimoniul orașului să fie acaparat de câțiva.

În urmă cu 5 luni am semnat mai multe dispoziții de demolare a acestor construcții ilegale. Au fost atacate în instanță. Victoria juridică este un semnal excelent pentru toți cei care fac onest afaceri în Timișoara. Regulile sunt aceleași pentru toți.

Am să mă bat până când toate terenurile vor ajunge din nou în folosința timișorenilor. Pe malul Begăi amenajăm un culoar verde unde fiecare va putea să se bucure de natură și să facă sport”, a scris Dominic pe pagina sa de facebook.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și