stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Reprezentanța Autoglobus din Timișoara a dat țeapă clienților de peste 1,1 milioane de lei, printr-un consilier auto!

Publicat

în

Zici că mergi la reprezentanță să îți cumperi mașină, că sunt serioși, ei bine nu ești lipsit de țeapă nici aici.

 

 

Autoglobus este direct responsabila de inselarea persoanelor vatamate! La intalnirile avute pentru recuperarea prejudiciului am fost umiliti si batjocoriti de seful Autoglobus, Berculescu, care ne-a amenintat ca daca nu mai platim inca o data autoturismele, vom pierde si sumele platite deja, o aberatie, fireste. Ma bucur ca justitia i-a tras o palmă peste bot… Asteptam sa ne livreze, ori autoturismul, ori sa ne dea banii inapoi”, ne-a transmis avocatul Florin Kovacs, aparatorul unuia dintre clientii care au achitat integral contravaloarea unei mașini.

 

Dragan Sorin Sebastian, din Jimbolia, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in 31.01.2023, sub masura preventiva a controlului judiciar, fiind acuzat ca, in calitate de consilier vanzari, a incasat contravaloarea autoturismelor comandate de clienti in contul personal, insusindu-si astfel, peste 1 milion de lei. Bani pe care, in marea majoritate, i-a jucat si pierdut la pariuri sportive, scrie impactpress.ro.

Potrivit rechizitoriului 6711/P/2022, in perioada 22.11.2021 – 29.07.2022, Dragan Sorin Sebastian „i-a indus in eroare prin mijloace frauduloase, castigand increderea clientilor prin functia detinuta si prin incheierea de contracte in numele societatii, urmate de emiterea de facturi proforme falsificate prin inserarea contului personal in locul contului societatii in cuprinsul acestora, respectiv prin comunicarea contului personal pentru plata in locul contului societatii”.

Astfel, i-a determinat pe clientii sacietatii sa-i achite in contul personal importante sume de bani, precum Lupu Alexandru (200 de euro, 2000 de lei, dupa care suma de 64.438 lei), Rus Daiana Ancuta (67.212 lei si 5.000 de lei), Muntean Alida Ramona (91.035 lei), Ternauciuc Andrei (2.500 lei, pentru achizitia unui voucher, si 118.692 lei), Stanca Dariana Elena (78.000 de lei), Antalag Sorin Remus (15.000 de lei si 15.000 lei si 124.447 lei), Crisan Gheorghe (10.000 de lei si 10.000 lei si 73.450 lei), Voda Hortenzia Diana (80.082 lei si 2.500 de lei), Doru Silviu Alexandru (127.295 de lei), MIETAuto Mayer SRL (126.014 lei), Popescu Ioan (118.647 lei).

Agentul de vanzari le-a prezentat clientilor „ca adevarat faptul ca sumele vor fi achitate către S.C. AUTOGLOBUS 2000 S.R.L. pentru achizitionarea de autoturisme noi, conform contractelor de vanzare-cumparare incheiate cu societatea, in scopul obtinerii unui folos patrimonial injust in cuantum total de aproximativ 1.106.312 lei si 2.000 euro, corelativ cu pricinuirea unei pagube in dauna celor 11 persoane vatamate in cuantum total de 1.106.312 lei și 2.000 euro”.

Judecatoria Timisoara a decis, prin Hotarare  2474/2023 din 06.09.2023, condamnarea la inchisoare a agentului de vanzari si despagubirea clinetilor care s-au constituit parti civile, in solidar cu SC Autoglobus 2000 SRL Timisoara, chiar daca administratorul societatii, Liviu Berculescu, a incercat sa convinga anchetatorii ca raspunderea pentru inselarea clientilor ii apartine in exclusivitate lui Dragan Sorin Sebastian.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

23 Septembrie 🌍 Echinocţiul de toamnă

Publicat

în

De către

23 Septembrie 🌍 Echinocţiul de toamnă
Fenomenul marchează începutul toamnei astronomice, are loc astăzi la ora 09.50 (ora României).

Continuă să citești

Actualitate

Restaurantele Merlot si Yugoslavia inchise!Cauza?Mizerie si gandaci!

Publicat

în

De către

Dupa un control al Protectiei Consumatorilor la SC Opt condimente SRL- Restaurant Merlot și SC Banatski Papi SRL- Restaurant Yugoslavia s-a decis inchiderea lor.                                                                                                                                                                                                                       Principalele abateri de la legislație constatate se referă la prezența insectelor vii și moarte în blocul alimentar (bucătărie); produse preparate și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora; diverse preparate cu modificări organoleptice; nerespectarea condițiilor de depozitare recomandate de producător; spațiu de preparare insalubru; spații de depozitare,refrigerare ,congelator neigienizate; legume fructe depreciate; materii prime în afara datei limite de consum.Asta a fost informatia trimisa presei de Mihai Alin Gubandru,inspector CJPC.

Continuă să citești

Actualitate

NU vă puneți cu Fritz DEMOLATORUL!?

Publicat

în

De către

Primarul Timișoarei Dominic Fritz cunoscut pentru postările și pozele ultra calitative de pe paginile de socializare, s- a pozat astăzi cu terasa Boss, care urmează a fi dărâmată.

Continuă drumul….anevoios.

“Am câștigat definitiv procesul cu Terasa ”Boss”. Urmează demolarea.

Construită ilegal, pe malul Begăi, pe terenul Municipiului Timișoara, proprietate publică. Nu e singura. Peste 5 hectare din terenul timișorenilor sunt ocupate de astfel de construcții ilegale.

Le-am cerut să le demoleze și să elibereze terenul. Au mimat o schimbare de fațadă ca să pară că se conformează, dar șmecheriile astea nu merg. Timișoara e a tuturor și nu voi permite ca patrimoniul orașului să fie acaparat de câțiva.

În urmă cu 5 luni am semnat mai multe dispoziții de demolare a acestor construcții ilegale. Au fost atacate în instanță. Victoria juridică este un semnal excelent pentru toți cei care fac onest afaceri în Timișoara. Regulile sunt aceleași pentru toți.

Am să mă bat până când toate terenurile vor ajunge din nou în folosința timișorenilor. Pe malul Begăi amenajăm un culoar verde unde fiecare va putea să se bucure de natură și să facă sport”, a scris Dominic pe pagina sa de facebook.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și