stiriacum.ro

Suntem sociabili

Uncategorized

Bătaie de joc la adresa clienților din partea Shaorma 100% Original și alți mari “bișnițari” din Complexul Studențesc, Timișoara

Publicat

în


Banii și doar atât, să meargă banii, cam asta este atitudinea patronilor de restaurante respectiv fast- food.

Un control inopinant a celor de la  Protecția Consumatorilor a arătat respectul față de clienți. ZERO!

Au găsit “mortăciuni” care le pun în vânzare, si le vând timișorenilor.

Shaorma 100% Original este un exemplu de lipsă de respect față de clienți. Carne mucegăită și un jeg de zile mari a fost găsit de cei de la Protecția Consumatorilor.

Cei care au fost prinși cu “bișnițăreala”, produse ieftine și mucegăituri, nu au avut bunul simț, nici măcar să posteze pe paginile de facebook, un anunț, cu scuze față de clienți…..dehhh că trece și asta, și vindem iarăși.

 

Șeful de la Protecția Consumatorilor, Mihai Gubandru  le- a dat amenzi de pâna la 100.000 de lei și sistare temporară.

Iată ce ai transmis cei de la Protecția Consumatorilor:

Bună ziua.
În cursul zilei de azi am desfășurat un control operativ în zona Complexului Studențesc din Timișoara.
Este inacceptabil cum înțeleg anumiți operatori economici să-și desfășoare activitatea❗
Astfel au fost verificați un număr de 10 de operatori economici,respectiv SC ENTERTEIMENT FUN CLUB SRL(Restaurant Dinar), SC IZARAD KDO SRL(Fast food),SC SCARLATESCU CRISTIAN J.R. SRL(Fastfood Roy),SC DSCONSTRUCT SRL(Fastfood), SC PARADISUL PIRAȚILOR SRL, SC DENIS BEST TEAM SRL(Joy pub), SC COSEI SRL(Fastfood 3f), SC MINNA DELICIOS SRL(Fast food pleșkavița 100%), SC ILINOIS SRL(Pret a manger), SC DORINI TM GARDEN SRL(Burger 100%)

Principalele abateri de la legislație constate:
-produse preparate și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora
-diverse preparate cu modificări organoleptice
-nerespectarea condițiilor de depozitare recomandate de producător
-spațiu de preparare insalubru
-spații de depozitare,refrigerare ,congelator neigienizate
-tavanul din blocul alimentar prezenta infiltrații de umiditate și exfolieri ale tencuielii
-legume fructe depreciate
-materii prime în afara datei limite de consum
-utilizarea unor spații de refrigerare destinate răcirii băuturilor

Sancțiuni aplicate:
-11 amenzi contravenționale în cuantum de 97.000.lei
-6 avertismente

Au fost dispuse următoarele măsuri complementare:
– Oprirea temporară de prestări servicii pană la remediere pentru 3 unități respectiv SC MINNA DELICIOS SRL(Pleșkavița sarbească 100%), SC DORINI TM GARDEN SRL(Burger 100%)și SC ILINOIS COM SRL(Pret a manger)
-oprirea definitivă de la comercializare și retragerea de la consumul uman al produselor neconforme
-propunere de încetare a practicii comerciale incorecte pentru o unitate,respectiv SC DENIS BEST TEAM SRL(Joy pub)

Cu stimă,
Gubandru Mihai Alin
Comisar șef CRPC VEST

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Veste proasta pentru PSD Timis!”Cu siguranță Alin Nica va câștiga din nou alegerile pentru CJ Timiș” a glasuit Nicolae Ciuca!

Publicat

în

De către

Cu toate succesele preelectorale ale lui Fredy Simonis ,pesedistii din Timis nu au motive sa-l pupe in frunte pe Fredy cu toata alianta PNL -PSD ce initial pentru Timis , asigura candidat unic la presedentia CJTimis. Dupa ce ieri a venit de la Bucuresti strategia PNL la alegerile de anul acesta ,pesedistii trebuie sa-si caute candidat la CJTimis ce va da nas in nas cu actualul presedinte Alin Nica.Numarul alegatorilor din bazinul electoral PSD este mult mai mic cu toate sosirile anuntate cu emfaza de Simonis.                                                                                                      La Timisoara este clar cei de dreapta se vor imparti ,unii la Robu altii la Fritz. Timisoara are jumatate din numarul celor aflati pe listele de vot in Timis. Si ca sa fie clar , Timisoara nu va vota PSD inca 50 de ani de acum incolo.Sa nu fiu rau , vor vota doar 8-10 la suta ceea ce este putin , chiar foarte putin.Pe auristi nu-i pun la socoteala , nu ca nu ar lua si ei vreo 10 la suta.                                                                                               Sa mrgem in judet unde „maistorul” politic Danut Groza va da 80 la suta din votul celor din Sannicolau Mare , plus Lovrinul lui Marius Graur  plus Biled , plus Gottlob ,plus Satchinez ,plus Teremia Mare , plus Valcani ,acestia fiind  din „arondismentul”Danut Groza.                              Orasele in afara de Deta si Recas sunt toate peneliste ,si repet numarul votantilor depaseste cu foarte mult votantii din comunele asa zis pesediste.Mai puneti in straita PNL si Buziasul lui Sorin Munteanu ,Ciacova,Faget si Gataia. Sa nu uit de Lugoj unde Claudiu Buciu va candida ,nimeni nu stie din partea cui ,eticheta Buciu s-a sifonat rau de tot in ultimii patru ani cand cu chestia de consilier al viceprimarului nu a picat bine lugojenilor.Candidatul PSD Calin Dobra are dusmania actualei conduceri PSD Timis .Nominalizat cu greu de Simonis ce are sarcina primita de colegul de banca din liceu sa-l termine politic si nu numai .Calin Dobra are o amenintare de la o familie mafiota deoarece si-a permis s-o demufeze de la banul public pe sotia mafiotului sef.  Sa nu o mai lungesc cu calculele ,o concluzie la final.  La Timis nu mai este niciun semn de intrebare ,Alin Nica presedinte dupa cum declara Nicolae Ciuca.                                                                  O concurenta cu artificii  va fi la Timisoara unde Dominic Fritz trebuie sa reziste asaltului fostului primar Nicolae Robu ce incearca o „remontada”a la Bacelona. Sa nu-mi reprosati ca nu i-am bagat in seama pe cei de la AUR si Forta Dreptei (USR,PMP) deoarece pana azi i-am vazut dand doar cu gura.Si cu gura ce poti face ? Cu un oral nu merge la vot ,trebuie stampila!

Continuă să citești

Uncategorized

Incepând de luni, vremea se va schimba radical. Un ciclon polar va pătrunde în România!Vom avea zapada in Timisoara!

Publicat

în

De către

Continuă să citești

Uncategorized

Au primit titlul de „Cetatean de Onoare a Timisoarei” -Ida Jarcsek-Gaza, scriitorul Mircea Mihăieș, regizorul Andrei Ujică și membrii formației Pro Musica: Vasile Dolga (post-mortem), Bujor Hariga, Doru Apreotesei, Dietrich Krauser, Eugen Dorel Titz, Mario Florescu, Marian Odangiu, Horea Crișovan și Bogdan Nagy

Publicat

în

De către

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și