stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

DNA du-te la Ortisoara!Omul PSD-ului,Aleodor Sobolu toarna asfalt peste drum pietruit!

Publicat

în

Primarul Aleodor Sobolu(PSD) omul lui Alfred Simonis are lucrari facute dupa modelul lui Gigi Murarescu alt pesedist de la Ohaba Lunga.

Luati pe sus de DNA pentru pietruiri peste asfalt cei de la Ohaba Lunga urmeaza o hotie practicata de ani de zile de primari impreuna cu cateva firme cunoscute in judet firme ce lucreaza doar cu statul.

La Ortisoara Aleodor Sobolu primar de zeci de ani a facut un pod peste un sant sapat artificial .

Pentru zeci de mii de euro a pietruit un drum ce era asfaltat initial.Firmele abonate la astfel de lucrari sunt firme ale unor vechi pesedisti.

In comuna ce o pastoreste,primarul Sobolu s-a apucat de ani buni sa bage canalizarea,insa de de trei ani nu mai lucra nimeni.

Bugetul comunei este devalizat cu 20-30 de mii euro an de an de penaliatatile obtinute in instanta de artisti ce canta pe la rugile comunei,banuim ca este o smecherie la intelegere cu impresarii artistilor.

In zilele urmatoare Alin Sobolu impreuna cu firmele de pietruiri sa se pregateasca pentru a da raspunsuri procurorilor DNA.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

23 Septembrie 🌍 Echinocţiul de toamnă

Publicat

în

De către

23 Septembrie 🌍 Echinocţiul de toamnă
Fenomenul marchează începutul toamnei astronomice, are loc astăzi la ora 09.50 (ora României).

Continuă să citești

Actualitate

Restaurantele Merlot si Yugoslavia inchise!Cauza?Mizerie si gandaci!

Publicat

în

De către

Dupa un control al Protectiei Consumatorilor la SC Opt condimente SRL- Restaurant Merlot și SC Banatski Papi SRL- Restaurant Yugoslavia s-a decis inchiderea lor.                                                                                                                                                                                                                       Principalele abateri de la legislație constatate se referă la prezența insectelor vii și moarte în blocul alimentar (bucătărie); produse preparate și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora; diverse preparate cu modificări organoleptice; nerespectarea condițiilor de depozitare recomandate de producător; spațiu de preparare insalubru; spații de depozitare,refrigerare ,congelator neigienizate; legume fructe depreciate; materii prime în afara datei limite de consum.Asta a fost informatia trimisa presei de Mihai Alin Gubandru,inspector CJPC.

Continuă să citești

Actualitate

NU vă puneți cu Fritz DEMOLATORUL!?

Publicat

în

De către

Primarul Timișoarei Dominic Fritz cunoscut pentru postările și pozele ultra calitative de pe paginile de socializare, s- a pozat astăzi cu terasa Boss, care urmează a fi dărâmată.

Continuă drumul….anevoios.

“Am câștigat definitiv procesul cu Terasa ”Boss”. Urmează demolarea.

Construită ilegal, pe malul Begăi, pe terenul Municipiului Timișoara, proprietate publică. Nu e singura. Peste 5 hectare din terenul timișorenilor sunt ocupate de astfel de construcții ilegale.

Le-am cerut să le demoleze și să elibereze terenul. Au mimat o schimbare de fațadă ca să pară că se conformează, dar șmecheriile astea nu merg. Timișoara e a tuturor și nu voi permite ca patrimoniul orașului să fie acaparat de câțiva.

În urmă cu 5 luni am semnat mai multe dispoziții de demolare a acestor construcții ilegale. Au fost atacate în instanță. Victoria juridică este un semnal excelent pentru toți cei care fac onest afaceri în Timișoara. Regulile sunt aceleași pentru toți.

Am să mă bat până când toate terenurile vor ajunge din nou în folosința timișorenilor. Pe malul Begăi amenajăm un culoar verde unde fiecare va putea să se bucure de natură și să facă sport”, a scris Dominic pe pagina sa de facebook.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și