stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

„Atos Romania – Investiție de Încredere în Timișoara: O Companie Gigant Se Stabilește pe Bega”

Publicat

în

 

Timișoara, unul dintre orașele cheie din vestul României, a primit un nou vot de încredere din partea investitorilor. Compania Atos Romania, cunoscută pentru serviciile sale digitale de înaltă calitate, a luat o decizie semnificativă care subliniază potențialul și atractivitatea orașului.

Până nu demult, Atos Romania avea sediul în București, cu doar un punct de lucru în Timișoara. Cu toate acestea, compania a ales să se despartă și să se împartă în două entități distincte. Părtea mai mare a companiei, menținând numele de Atos, a făcut un pas curajos și a decis să-și mute sediul central în Timișoara.

Această decizie a adus cu sine perspective importante pentru oraș. Nu mai puțin de 2500 de angajați lucrează pentru Atos, contribuind nu doar la forța inovatoare a Timișoarei, ci și la bugetul local. Compania este cunoscută pentru angajamentul său în comunitate și pentru implicarea în numeroase proiecte de interes public. Recent, a avut loc un eveniment intern în care le-a fost adus un sincer omagiu pentru contribuția lor la dezvoltarea orașului.

Atos Romania oferă servicii digitale de calitate pentru companii mari din întreaga lume, și o face cu ajutorul echipei sale din Timișoara. Această schimbare importantă a companiei nu doar evidențiază alegerea în favoarea orașului Timișoara, ci și consolidează poziția Banatului ca un centru de inovație și tehnologie.

Această investiție a Atos Romania în Timișoara nu este doar o dovadă a încrederii în potențialul economic al orașului, ci și un impuls pentru dezvoltarea economică și socială. Timișoara, un oraș cu o istorie bogată și o comunitate vibrată, se află într-o poziție privilegiată pentru a atrage noi investiții și pentru a continua să crească ca un centru tehnologic de vârf în România și în Europa. Este o alegere care îi face mândri pe locuitorii Timișoarei și care întărește reputația orașului ca destinație atractivă pentru investitori și profesioniști din domeniul tehnologiei.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Sorin Grindeanu, despre mersul trenurilor : „Se poate mai repede și în condiții decente!”

Publicat

în

De către

 

 

Sorin Grindeanu, într-o declarație recentă, a subliniat importanța continuării investițiilor în transportul feroviar pentru a îmbunătăți serviciile oferite cetățenilor. Acesta a călătorit cu trenul spre litoral pentru a evalua personal condițiile actuale.

„După cum am promis, am călătorit cu trenul spre litoral. Mai sunt multe de făcut pentru transportul feroviar și sunt foarte conștient de necesitatea continuării investițiilor. Este doar un pas spre o normalitate pe care ne-o dorim fiecare dintre noi cu privirile la serviciile de transport public”, a declarat Grindeanu.

El a călătorit într-un vagon din InterCity-ul spre Constanța, unul dintre cele șase vagoane recent modernizate de CFR Călători din fonduri proprii. Grindeanu a subliniat că investițiile actuale vizează creșterea confortului și siguranței în călătoriile pe calea ferată.

Aceste îmbunătățiri includ achiziționarea a 119 trenuri autopropulsate și 16 locomotive noi, finanțate prin fonduri europene (PNRR, PT, CEF). De asemenea, în proces de modernizare se află 139 de vagoane și 75 de locomotive, în baza unor contracte finanțate prin PNRR și încheiate de CFR Călători.

„Estimez că în această toamnă va fi dat în circulație primul tren modernizat, format dintr-o locomotivă și 12 vagoane. Până la sfârșitul anului, va circula cu călători și primul tren nou”, a adăugat Grindeanu.

Pentru a oferi o imagine completă a dezvoltării transportului feroviar în următorii ani, Grindeanu a clarificat că cele 119 trenuri autopropulsate au o configurație asemănătoare garniturilor de metrou și echivalează aproximativ 450 de vagoane și 119 locomotive.

 

Continuă să citești

Actualitate

La Aeroportul Timisoara mirosul groaznic de WC vine de sus !

Publicat

în

De către

Noul terminal al Aeroportului Timișoara a fost inaugurat la finalul lunii martie 2024, după o investiție de aproximativ 190 de milioane de lei, lucrările fiind realizate de firma Concelex . Dupa ce au dat 40 de milioane de euro pentru terminalul ultra modern administratorii aeroportului sau trezit ca pasagerii sunt intoxicati cu un miros de WC de nesuportat .Dupa verificari si cautari a sursei mirosului s-a ajuns la concluzia ca imputitenia vine de sus ,adica din tavan. Cu toate afirmatiile lui Sorin Grindeanu si Marcel Ciolacu despre calitatea lucrarii ,se dovedeste ca in realitate constructia este de „rahat”.Daniel Stamatovici susține că dacă trebuie înlocuit tavanul se va face in cel mai scurt timp.

Continuă să citești

Actualitate

Locuitorii din zona Lipovei se bucură de 150 de locuri noi de parcare

Publicat

în

De către

 

 

Primăria anunță finalizarea primei etape de amenajare a locurilor de parcare în zona Lipovei, unde au fost create 150 de noi spații pentru autoturisme, în locul vechilor garaje din cartiere.

Proiectul a inclus mai multe locații:
– **Intrarea Sunetului**: 44 locuri de parcare
– **Strada Silistra** (la intersecția cu Strada Verde): 32 locuri de parcare
– **Strada Verde**: 77 locuri de parcare

Pe lângă locurile de parcare, aceste spații au fost amenajate cu zone verzi, incluzând iarbă, plante perene și arbori, pentru a oferi umbră, răcoare și pentru a contribui la reducerea poluării.

Următoarele etape ale proiectului prevăd transformarea vechilor garaje dintre blocuri în locuri de parcare și în alte zone ale orașului, precum Aradului, Modern, Șagului și Martirilor.

Primăria mulțumește locuitorilor pentru susținerea și răbdarea manifestate pe durata acestor lucrări, subliniind importanța colaborării pentru îmbunătățirea spațiului urban.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și