stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

„Schimbări Majore în Sistemul de Sănătate Românesc: Managerii de Spitale pot Rămâne în Funcție până la 70 de Ani”

Publicat

în

 

 

Guvernul României a adoptat un act normativ care aduce modificări semnificative și, în unele cazuri, aparent disparate în sistemul public de sănătate al țării. Una dintre aceste măsuri, care a atras atenția opiniei publice, le permite managerilor de spitale publice și directorilor medicali să continue să ocupe funcții de conducere până la vârsta de 70 de ani.

Schimbarea legislativă, care ridică întrebări și ridicolește dezbateri cu privire la justificarea ei, vine în contextul unei reforme mai largi în sectorul sănătății. Scopul acestor modificări este asigurarea continuității în administrația unităților medicale, dar impactul acestei decizii asupra sistemului de sănătate și a calității serviciilor medicale a devenit subiect de interes național.

Decizia ridică, de asemenea, întrebări legate de planificarea resurselor umane în sectorul medical și de modul în care schimbarea vârstei de pensionare pentru manageri și directori va influența structura și eficiența sistemului public de sănătate din România.

În plus față de modificarea privind vârsta de pensionare, actul normativ conține și alte prevederi care merită o analiză atentă și evaluare pe termen lung. Consecințele acestor schimbări pot fi complexe și, prin urmare, se impune monitorizarea și investigarea atentă a evoluției acestora în timp.

Impactul deciziei Guvernului României cu privire la managerii de spitale și directorii medicali asupra sistemului de sănătate va fi un subiect de interes continuu, cu implicații în comunitatea medicală și în rândul cetățenilor preocupați de calitatea serviciilor medicale din țară.

[Link către articolul complet: Profit.ro – Managerii și directorii medicali ai spitalelor publice pot rămâne în funcții până la 70 de ani: Cum este justificată decizia]

Actualitate

30 noiembrie- Sfântul Andrei, Cel întâi chemat

Publicat

în

De către

 

Titlu: „Rugăciune pentru Pacea Lumii și Bunătate în Suflete: Omagiu Sfântului Andrei”

Într-o zi specială de sărbătoare spirituală, ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cel chemat între Apostoli, verhovnicul și fratele adevărat, Sfântul Andrei. Prin intermediul acestei rugăciuni, aducem omagiu și ne încredem în harul său, cerând Stăpânului tuturor să dăruiască pace lumii și milă sufletelor noastre.

Sfântul Andrei, cunoscut drept „Cel întâi chemat”, rămâne un izvor de inspirație și sfințenie în tradiția creștină. Astăzi, ne adunăm în rugăciune pentru a implora binecuvântarea lui Andrei asupra lumii noastre tulburate și pentru a căuta în sufletele noastre acea mare milă pe care Sfântul o revarsă.

Această rugăciune devine o doxologie, un cântec de slavă adus Creatorului, prin intermediul căruia ne conectăm la spiritualitatea sfântă a zilei. Într-un sinaxar al adorării, suntem ghidați să privim spre Sfântul Andrei ca pe un intermediar între lumea noastră și Divinitate.

În această atmosferă de solemnitate și sfințenie, rugăciunea noastră devine un legământ de păstrare a păcii în lume și de a căuta acea mare milă pentru sufletele noastre. Sinaxarul și doxologia devin instrumente ale credinței noastre, iar Sfântul Andrei devine un călăuzitor divin în această călătorie spirituală.

Așadar, să ne unim în inimă și rugăciune pentru a aduce pace în lume și a dobândi acea milă divină în sufletele noastre, inspirați de Sfântul Andrei, apostolul și rugătorul nostru.

Continuă să citești

Actualitate

Aleodor SOBOLU primarul din comuna Orțișoara, este acel primar care nu vrea șă își completeze declarația de AVERE! ANI va lua măsuri!

Publicat

în

De către

Tupeistul sau analfabetul politic Aleodor Sobolu, primarul din comuna Orțișoara, nu și-a completat declarația de avere din 2020. Imediat intrăm în anul 2024.

Acest om are un tupeu ieșit din comun, i-a păcălit pe cetățenii să îl voteze, și acum crede că este tarlaua lui personală.

Oameni fără conduită și fără obraz , din această categorie face parte Aleodor.

În 2020 a ieșit la mustață primar. La anul cetățenii sunt hotărâți să nu îl mai voteze.

Acest primar a făcut toate combinațiile posibile în comună, a mințit și păcălit oamenii cum a vrut el.

În declarația de avere, completată în 2020, figureză cu două mașini, o Toyota Yaris, și un Mercedes sin 2016(de unde a avut bani să cumpere…..numai el știe.)

  • deține o casă în Orțișoara din 2017 cu o suprafață de 980mp
  • Salariu anual era în 2020 65.000 RON(5500 ron/ lunar)

Cu o mie de euro salar pe lună are bani de Mercedes din 2016?????!!!! Cam șmecher și hoț neprins acest individ…….

Hai ALEODORE completează declarația de avere și interese, până nu vine ANI și DNA-ul!!!! Să vedem cu ce te-ai mai îmbogățit…….sau o ascunde bine ….averea…..

Mai urmează și alții…….

Continuă să citești

Actualitate

Politistii veniti sa-l aresteze pe primarul Catalin Chereches ,scene de idioti!

Publicat

în

De către

Dupa ce a ramas definitiva sentinta de cinci ani puscarie cu executare ,s-a pus in executare mandatul de arestare sa fie dus la petinenciar.                                                                                                                                                                                                                                                                   Cei doi politisti au dorit sa intre pe poarta dar fiind inchisa unul a sarit peste poarta ,intre timp alt politist si-a dat seama ca poarta este deschis,trebuia doar sa apese pe clanta. Scena este de comedie usoara .In politie sunt angajati de toate categoriile,avem drogati,avem hoti si uite ca avem si idioti.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și