stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Timișoreanca Irina Hansen Își Anunță Candidatura la Primăria Las Vegas

Publicat

în

 

 

O româncă stabilită în Statele Unite și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al celebrului oraș Las Vegas, în cadrul alegerilor din 2024. Irina Hansen, care și-a găsit un nou cămin în SUA pentru a scăpa de comunism, crede că este momentul să contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea orașului în care și-a găsit drumul și pasiunea pentru servicii comunitare.

Irina Hansen, născută în Timișoara în 1978, a făcut o călătorie de viață impresionantă de la comunismul românesc la scena vibrantă a Las Vegas-ului. Crescută în California alături de cei unsprezece frați ai săi, Hansen și-a continuat călătoria spre Las Vegas în 1998, unde și-a construit o carieră de agent imobiliar, obținând licența în 2005.

Angajată și activă în Asociația Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociația Națională a Agenților Imobiliari și Consiliul Residential Real Estate, Hansen a devenit o prezență respectată în comunitatea locală.

În 2019, Irina Hansen a luat un pas important în cariera sa și în dezvoltarea comunității locale prin înființarea Prestige Salon and Spa, un spațiu dedicat relaxării și îngrijirii personale.

În cadrul alegerilor din 2024, Irina Hansen va concura pentru funcția de primar a orașului Las Vegas împotriva altor candidați remarcabili, precum consiliera Victoria Seaman, fosta congresmană a SUA Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și femeia de afaceri locală Tera Anderson.

Hansen se descrie drept o conservatoare convinsă și crede că sub conducerea sa, Las Vegas va cunoaște o creștere economică durabilă, restabilind încrederea comunității în oficialii aleși. În comunicatul în care și-a anunțat candidatura, se menționează că Hansen este hotărâtă să rupă tiparele promisiunilor goale și ale inactivității pe care le-a văzut în politica locală.

Cu o istorie de viață impresionantă și o viziune proactivă pentru Las Vegas, Irina Hansen promite o campanie ale cărei obiective sunt clare: dezvoltarea și îmbunătățirea orașului pe care îl consideră acum a fi al său. Alegerile din 2024 vor fi cu siguranță un moment de interes, cu posibilitatea de a schimba cursul orașului Las Vegas sub noua conducere a Irinei Hansen.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Incident la Târgul de Crăciun: Roata panoramică blocată în parcul „Oleg Danovski

Publicat

în

De către

 

 

Într-un incident neașteptat, roata panoramică din Târgul de Crăciun organizat în parcul „Oleg Danovski” din Constanța a suferit o blocare, determinând intervenția de urgență a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța. Eforturile de remediere au implicat 3 echipaje SMURD, o autoutilitară dotată cu scară și o auto-platformă specializată pentru evacuarea celor aflați la înălțime.

Incidentul a generat momente tensionate în rândul vizitatorilor care se aflau la înălțime în roata panoramică, iar autoritățile au reacționat prompt pentru a asigura siguranța acestora. Echipajele de intervenție au acționat coordonat pentru a rezolva situația și a preveni orice potențial pericol.

Conform informațiilor furnizate de ISU Constanța, intervenția a inclus utilizarea a trei echipaje SMURD, pregătite să gestioneze situații de urgență medicale. În plus, o autoutilitară echipată cu scară și o auto-platformă au fost mobilizate pentru evacuarea persoanelor aflate la înălțime în roata panoramică.

Pe parcursul operațiunii de salvare, echipajele au lucrat cu profesionalism și eficiență pentru a asigura siguranța tuturor persoanelor implicate. Din fericire, nicio victimă sau rănit nu a fost raportat în urma incidentului.

Organizatorii Târgului de Crăciun și autoritățile locale au luat măsuri suplimentare pentru a evalua și remedia problemele tehnice ale roții panoramice, asigurându-se că astfel de incidente vor fi prevenite în viitor. Evenimentul a continuat după soluționarea situației, oferind vizitatorilor o experiență plăcută și în siguranță în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Continuă să citești

Actualitate

30 noiembrie- Sfântul Andrei, Cel întâi chemat

Publicat

în

De către

 

Titlu: „Rugăciune pentru Pacea Lumii și Bunătate în Suflete: Omagiu Sfântului Andrei”

Într-o zi specială de sărbătoare spirituală, ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cel chemat între Apostoli, verhovnicul și fratele adevărat, Sfântul Andrei. Prin intermediul acestei rugăciuni, aducem omagiu și ne încredem în harul său, cerând Stăpânului tuturor să dăruiască pace lumii și milă sufletelor noastre.

Sfântul Andrei, cunoscut drept „Cel întâi chemat”, rămâne un izvor de inspirație și sfințenie în tradiția creștină. Astăzi, ne adunăm în rugăciune pentru a implora binecuvântarea lui Andrei asupra lumii noastre tulburate și pentru a căuta în sufletele noastre acea mare milă pe care Sfântul o revarsă.

Această rugăciune devine o doxologie, un cântec de slavă adus Creatorului, prin intermediul căruia ne conectăm la spiritualitatea sfântă a zilei. Într-un sinaxar al adorării, suntem ghidați să privim spre Sfântul Andrei ca pe un intermediar între lumea noastră și Divinitate.

În această atmosferă de solemnitate și sfințenie, rugăciunea noastră devine un legământ de păstrare a păcii în lume și de a căuta acea mare milă pentru sufletele noastre. Sinaxarul și doxologia devin instrumente ale credinței noastre, iar Sfântul Andrei devine un călăuzitor divin în această călătorie spirituală.

Așadar, să ne unim în inimă și rugăciune pentru a aduce pace în lume și a dobândi acea milă divină în sufletele noastre, inspirați de Sfântul Andrei, apostolul și rugătorul nostru.

Continuă să citești

Actualitate

Aleodor SOBOLU primarul din comuna Orțișoara, este acel primar care nu vrea șă își completeze declarația de AVERE! ANI va lua măsuri!

Publicat

în

De către

Tupeistul sau analfabetul politic Aleodor Sobolu, primarul din comuna Orțișoara, nu și-a completat declarația de avere din 2020. Imediat intrăm în anul 2024.

Acest om are un tupeu ieșit din comun, i-a păcălit pe cetățenii să îl voteze, și acum crede că este tarlaua lui personală.

Oameni fără conduită și fără obraz , din această categorie face parte Aleodor.

În 2020 a ieșit la mustață primar. La anul cetățenii sunt hotărâți să nu îl mai voteze.

Acest primar a făcut toate combinațiile posibile în comună, a mințit și păcălit oamenii cum a vrut el.

În declarația de avere, completată în 2020, figureză cu două mașini, o Toyota Yaris, și un Mercedes sin 2016(de unde a avut bani să cumpere…..numai el știe.)

  • deține o casă în Orțișoara din 2017 cu o suprafață de 980mp
  • Salariu anual era în 2020 65.000 RON(5500 ron/ lunar)

Cu o mie de euro salar pe lună are bani de Mercedes din 2016?????!!!! Cam șmecher și hoț neprins acest individ…….

Hai ALEODORE completează declarația de avere și interese, până nu vine ANI și DNA-ul!!!! Să vedem cu ce te-ai mai îmbogățit…….sau o ascunde bine ….averea…..

Mai urmează și alții…….

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și