stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Ies ca paduchii in frunte!

Publicat

în

De ceva vreme vedem o promovare insistenta a familiei Simonis.

Aflam cat de mult le pasa de Timis , de Timisoara mai nou si de Mosnita Noua.

 

„Ciuma Rosie” de Timis se doreste grijulie cu stadionul si cu banii de investitii ba chiar si cu pacanelele devenite „proiect de tara”pentru buticarul Ciolacu si „Simonis, da, impostorul ăla din Camera Deputatilor”asa cum bine ii zice Valeriu Nicolae.     #PSDemafie din Timis comanda pe banii partidului sa fie facuta ferfelita o consiliera locala ,Roxana Iliescu,devenita prin alianta cu ProRomania chiar consiliera pesedista.Avocata Roxana Iliescu ce a facut ca PSD  in 2016 sa aibe patru ani presedintia Consiliului Judetean este cam singura din Consiliul Local Timisoara ce se pregateste pentru sedinte si chiar face opozitie serioasa si corecta primarului Dominic Fritz.

Alianta de tip mafiot incheiata de Fredi Simonis cu Fritz intermediata de Radu Toanca acest Talleyrand de Timisoara nu era stiuta de d-na Iliescu Asa ca s-a apucat sa-l ia la rost pe Fritz cu STPT-ul lui.

S-a trezit ca glasuieste in pustiu ,consilierii pesedisti la dispozitia lui Fredi ascunzandu-se in porumb.   

Maxilarul fracturat,pentru care si-au rupt pixurile o gramada de jurnalisti in fata sediului PSD s-a sudat .

Asa am aflat cat costa un pumn in bot primit de un ziarist sanchi antipesedist , ce s-a apucat sa o mocirleasca pe Roxana Iliescu in editoriale.

Deci,si pe banii ei este injurata, curat-murdar.                                                                                                                             

Tot ce face Alfred Simonis pare slinos sau e vomitiv .Mai nou s-a bagat si „frasu” sa dea cu gura,cat de multe ar face  in Mosnita Noua daca ar ajunge el primar.

Nu le mai ajunge astora cati bani au facut,vor si mai multi.                                             

Ma gandesc la demnitatea celor ce au votat si vor vota „ciuma rosie’ anul viitor , cand demagogia fratilor Simonis se va transmite prin toate trompetele media.Duhnesc a bun simt si grija de timiseni ,oribil spectacol dat de Bila si Fredi.                                                                                                                                                                                                                                                 

Si este doar inceputul duhorii emanate de #PSDemafie.

Actualitate

Incident la Târgul de Crăciun: Roata panoramică blocată în parcul „Oleg Danovski

Publicat

în

De către

 

 

Într-un incident neașteptat, roata panoramică din Târgul de Crăciun organizat în parcul „Oleg Danovski” din Constanța a suferit o blocare, determinând intervenția de urgență a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța. Eforturile de remediere au implicat 3 echipaje SMURD, o autoutilitară dotată cu scară și o auto-platformă specializată pentru evacuarea celor aflați la înălțime.

Incidentul a generat momente tensionate în rândul vizitatorilor care se aflau la înălțime în roata panoramică, iar autoritățile au reacționat prompt pentru a asigura siguranța acestora. Echipajele de intervenție au acționat coordonat pentru a rezolva situația și a preveni orice potențial pericol.

Conform informațiilor furnizate de ISU Constanța, intervenția a inclus utilizarea a trei echipaje SMURD, pregătite să gestioneze situații de urgență medicale. În plus, o autoutilitară echipată cu scară și o auto-platformă au fost mobilizate pentru evacuarea persoanelor aflate la înălțime în roata panoramică.

Pe parcursul operațiunii de salvare, echipajele au lucrat cu profesionalism și eficiență pentru a asigura siguranța tuturor persoanelor implicate. Din fericire, nicio victimă sau rănit nu a fost raportat în urma incidentului.

Organizatorii Târgului de Crăciun și autoritățile locale au luat măsuri suplimentare pentru a evalua și remedia problemele tehnice ale roții panoramice, asigurându-se că astfel de incidente vor fi prevenite în viitor. Evenimentul a continuat după soluționarea situației, oferind vizitatorilor o experiență plăcută și în siguranță în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Continuă să citești

Actualitate

30 noiembrie- Sfântul Andrei, Cel întâi chemat

Publicat

în

De către

 

Titlu: „Rugăciune pentru Pacea Lumii și Bunătate în Suflete: Omagiu Sfântului Andrei”

Într-o zi specială de sărbătoare spirituală, ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cel chemat între Apostoli, verhovnicul și fratele adevărat, Sfântul Andrei. Prin intermediul acestei rugăciuni, aducem omagiu și ne încredem în harul său, cerând Stăpânului tuturor să dăruiască pace lumii și milă sufletelor noastre.

Sfântul Andrei, cunoscut drept „Cel întâi chemat”, rămâne un izvor de inspirație și sfințenie în tradiția creștină. Astăzi, ne adunăm în rugăciune pentru a implora binecuvântarea lui Andrei asupra lumii noastre tulburate și pentru a căuta în sufletele noastre acea mare milă pe care Sfântul o revarsă.

Această rugăciune devine o doxologie, un cântec de slavă adus Creatorului, prin intermediul căruia ne conectăm la spiritualitatea sfântă a zilei. Într-un sinaxar al adorării, suntem ghidați să privim spre Sfântul Andrei ca pe un intermediar între lumea noastră și Divinitate.

În această atmosferă de solemnitate și sfințenie, rugăciunea noastră devine un legământ de păstrare a păcii în lume și de a căuta acea mare milă pentru sufletele noastre. Sinaxarul și doxologia devin instrumente ale credinței noastre, iar Sfântul Andrei devine un călăuzitor divin în această călătorie spirituală.

Așadar, să ne unim în inimă și rugăciune pentru a aduce pace în lume și a dobândi acea milă divină în sufletele noastre, inspirați de Sfântul Andrei, apostolul și rugătorul nostru.

Continuă să citești

Actualitate

Aleodor SOBOLU primarul din comuna Orțișoara, este acel primar care nu vrea șă își completeze declarația de AVERE! ANI va lua măsuri!

Publicat

în

De către

Tupeistul sau analfabetul politic Aleodor Sobolu, primarul din comuna Orțișoara, nu și-a completat declarația de avere din 2020. Imediat intrăm în anul 2024.

Acest om are un tupeu ieșit din comun, i-a păcălit pe cetățenii să îl voteze, și acum crede că este tarlaua lui personală.

Oameni fără conduită și fără obraz , din această categorie face parte Aleodor.

În 2020 a ieșit la mustață primar. La anul cetățenii sunt hotărâți să nu îl mai voteze.

Acest primar a făcut toate combinațiile posibile în comună, a mințit și păcălit oamenii cum a vrut el.

În declarația de avere, completată în 2020, figureză cu două mașini, o Toyota Yaris, și un Mercedes sin 2016(de unde a avut bani să cumpere…..numai el știe.)

  • deține o casă în Orțișoara din 2017 cu o suprafață de 980mp
  • Salariu anual era în 2020 65.000 RON(5500 ron/ lunar)

Cu o mie de euro salar pe lună are bani de Mercedes din 2016?????!!!! Cam șmecher și hoț neprins acest individ…….

Hai ALEODORE completează declarația de avere și interese, până nu vine ANI și DNA-ul!!!! Să vedem cu ce te-ai mai îmbogățit…….sau o ascunde bine ….averea…..

Mai urmează și alții…….

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și