stiriacum.ro

Suntem sociabili

Politică

Vezi prețurile nesimțite pentru o tarabă la Târgul de Crăciun din Timișoara!

Publicat

în

 

🔴🔴🔴Primarul Timișoarei Dominic Fritz îi “nenorocește” la bani pe cei care vor să închirieze tarabe la Târgul de Crăciun.

Cum dracului aveți impresia că pot să plătească acești oameni, care repet majoritatea sunt vânzători ambulanți, mii de euro pentru o tarabă!?

Unde dracului vă credeți în Viena!?!!

Huuuuu….. jos Cu această administrație penibilă! Partid USR de nimic🔴🔴🔴

2024 să îi trimită la multinaționale sau în șomaj!!!

🔴🔴Vezi în poze lista cu prețuri pentru tarabele pentru Târgul de Crăciun!!!!!!

#timisoara

 

sursa: tele9tv

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Fostii primari de la Recas si Sandra lasa functiile mostenire fiilor !

Publicat

în

De către

După aflarea sentinţelor,ce le-a interzis sa candideze pentru un nou mandat Pavel Teodor (Recas) si Luchian Savu (Sandra) au hotarat sa ca in locul lor sa vina in competitia din 9 iunie baietii lor. Asa ca Aurel Pavel si Nataniel Savu vor candida din partea partidelor PNL si PSD formatiuni ce au susutinut si pe tatii lor.O problema va fi doar sa reuseasca sa stranga semnaturile necesare sa se inscrie pana miercuri la Biroul electoral Judetean.

Continuă să citești

Actualitate

Ce se intampla , Ovi???

Publicat

în

De către

Se misca apele in zona functiilor guvernamentale ,a se citi sinecuri politice! Ce s-a considerat o revenire in politica mare a fostului lider PNL Timis ,Ovidiu Draganescu atunci cand a devenit subprefect in guvernul Catu +Orban iata ca nu-i chiar asa.

Rapid dar chiar foarte rapid dupa ce Alin Nica a fost zburat cu fulgi cu tot de ,”Catu presedinte!!!” adica Rares Bogdan din scaunul de „barosan al liberalilor ”  in Timis printre primii ce au primit piciorul in fund , aflam ca se afla si Ovi Draganescu .

Numai subprefect ,’atat s-a putut ” Ovidiu Draganescu este aruncat peste bord neasteptat ,chiar la el nu se gandea nimeni ca este pe lista indezirabililor pentru noua echipa de conducere (provizorie) a liberalilor timiseni.

Nu prea l-a iubit Nicolae Robu in perioada sa de glorie dar asa cum ne anunta candidatul la primaria Timisoara ca pe el nu-l mai intereseaza nici o functie in partid nu credem ca piciorul in fund vine de la Lae!Intrebarea noastra este cine i-a purtat sambetele lui Ovidiu daca de la prima miscare politica este sacrificat ??

Sa-i stea in gat lui Cristian Busoi ???
Nu conteaza ca este schimbat cu Sorina Ciurlea domnisoara generoasa cu partidul de vreo opt ani .putin cam jenanat pentru Ovidiu sa predea biroul lui Sorina ce cu multi ani in urma ii spunea „draga Ovi”.Nu aduce ceasul ce aduce valul schimbarilor in partide.O sa inghita Ovidiu in sec si asta e , va astepta rabdator un nou „vant la pupa”.

Pana atunci , bine ai venit Sorina in gasca inalt functionarilor .

Continuă să citești

Politică

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, condamnată pentru luare de mită: Decizia Tribunalului Cluj

Publicat

în

De către

 

 

Tribunalul Cluj a emis o hotărâre de condamnare împotriva fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, pentru luare de mită. Potrivit minuței emise de instanță, Sorina Pintea a primit o sentință de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

Această hotărâre nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, instanţa a interzis Sorinei Pintea să fie aleasă în funcţii publice sau să ocupe funcţia de manager în cadrul unui spital public, pe o durată de trei ani, conform deciziei tribunalului.

De asemenea, magistrații au dispus confiscarea sumei de 10.000 de euro de la Sorina Pintea, în legătură cu acuzațiile de luare de mită în formă continuată. Această hotărâre vine în urma acuzațiilor din aprilie 2020, când Sorina Pintea a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită în formă continuată.

Potrivit rechizitoriului, în perioada noiembrie 2019 – 28 februarie 2020, Pintea ar fi pretins și primit, printr-un intermediar, sume de bani de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, care nu i s-ar fi cuvenit. Aceste sume ar fi reprezentat o parte din valoarea unui contract de achiziţie publică încheiat de spitalul pe care îl manageria, cu aceeași societate comercială.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și