stiriacum.ro

Suntem sociabili

Top

Publicat

în

Prof. univ. dr. Ramin Khoramnia din Elveția, prof. univ. dr. Gabor Scharioth din Germania și prof. univ. dr. Francesco Boscia din Italia au devenit de profesori invitați ai UMF „Victor Babes” Timisoara pentru deosebita activitate și colaborare cu instituția timișoreană.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Primarul PNL din comuna SÂNANDREI, Claudiu Coman, Favorizează Propriile Firme cu Lucrări Publice

Publicat

în

De către

Într-un gest șocant ce aruncă o umbră puternică asupra integrității administrației locale, Claudiu Coman, primarul Sanandreiului și membru al Partidului Național Liberal (PNL), este acuzat de atribuirea nejustificată a unor lucrări publice către firmele pe care le deține personal. Aceste acuzații alarmante ridică semne de întrebare privind moralitatea și etica în funcțiile publice, alimentând suspiciuni puternice de corupție și abuz de putere.

Potrivit unor surse din cadrul comunității locale, Claudiu Coman ar fi acordat contracte lucrative firmelor sale fără a respecta procedurile legale și fără a oferi șansa altor întreprinderi să participe în mod corect la licitații. Aceste acțiuni îndoielnice nu numai că subminează principiile de transparență și concurență în achizițiile publice, dar și aruncă în derizoriu responsabilitatea sa ca reprezentant al cetățenilor.

Mai grav încă, informațiile obținute arată că aceste firme au fost privilegiate nu doar pentru conexiunile lor directe cu primarul, ci și pentru un detaliu uluitor: numărul de telefon al primarului era înregistrat la Registrul Comerțului al acestor entități. Această coincidență alarmantă ridică suspiciuni serioase cu privire la modul în care contractele au fost acordate și la posibilele influențe nepotrivite exercitate de către Claudiu Coman în favoarea afacerilor sale personale.

Într-un stat de drept, acțiunile unui oficial public ar trebui să fie transparente, conforme cu legea și în beneficiul comunității pe care o servește. Cu toate acestea, comportamentul suspect al primarului Coman ridică semne de întrebare cu privire la loialitatea sa față de principiile democratiei și față de interesul public. Este esențial ca astfel de acțiuni să fie investigate riguros și să fie trase la răspundere, astfel încât cetățenii să aibă încredere în integritatea instituțiilor locale.

În acest context, este imperativ ca autoritățile competente, inclusiv Direcția Națională Anticorupție (DNA), să acționeze prompt și eficient pentru a clarifica aceste acuzații.

Continuă să citești

Actualitate

Ce se intampla , Ovi???

Publicat

în

De către

Se misca apele in zona functiilor guvernamentale ,a se citi sinecuri politice! Ce s-a considerat o revenire in politica mare a fostului lider PNL Timis ,Ovidiu Draganescu atunci cand a devenit subprefect in guvernul Catu +Orban iata ca nu-i chiar asa.

Rapid dar chiar foarte rapid dupa ce Alin Nica a fost zburat cu fulgi cu tot de ,”Catu presedinte!!!” adica Rares Bogdan din scaunul de „barosan al liberalilor ”  in Timis printre primii ce au primit piciorul in fund , aflam ca se afla si Ovi Draganescu .

Numai subprefect ,’atat s-a putut ” Ovidiu Draganescu este aruncat peste bord neasteptat ,chiar la el nu se gandea nimeni ca este pe lista indezirabililor pentru noua echipa de conducere (provizorie) a liberalilor timiseni.

Nu prea l-a iubit Nicolae Robu in perioada sa de glorie dar asa cum ne anunta candidatul la primaria Timisoara ca pe el nu-l mai intereseaza nici o functie in partid nu credem ca piciorul in fund vine de la Lae!Intrebarea noastra este cine i-a purtat sambetele lui Ovidiu daca de la prima miscare politica este sacrificat ??

Sa-i stea in gat lui Cristian Busoi ???
Nu conteaza ca este schimbat cu Sorina Ciurlea domnisoara generoasa cu partidul de vreo opt ani .putin cam jenanat pentru Ovidiu sa predea biroul lui Sorina ce cu multi ani in urma ii spunea „draga Ovi”.Nu aduce ceasul ce aduce valul schimbarilor in partide.O sa inghita Ovidiu in sec si asta e , va astepta rabdator un nou „vant la pupa”.

Pana atunci , bine ai venit Sorina in gasca inalt functionarilor .

Continuă să citești

Top

Publicat

în

De către

Prof. univ. dr. Ramin Khoramnia din Elveția, prof. univ. dr. Gabor Scharioth din Germania și prof. univ. dr. Francesco Boscia din Italia au devenit de profesori invitați ai UMF ‘Victor Babes” Timisoara pentru deosebita activitate și colaborare cu instituția timișoreană.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și