stiriacum.ro

Suntem sociabili

Politică

Mihail Neamțu Candidat al partidului AUR pentru Parlamentul European

Publicat

în

 

Președintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a confirmat oficial că Mihail Neamțu va fi candidatul formațiunii sale pe listele pentru Parlamentul European.

Această decizie marchează o nouă etapă în strategia de consolidare și extindere a AUR, având în vedere că Mihail Neamțu este deja o personalitate cunoscută în peisajul politic românesc.

George Simion a subliniat că alegerea lui Neamțu ca și candidat este o decizie strategică, menită să aducă în Parlamentul European o voce puternică și autorizată, capabilă să reprezinte cu demnitate valorile și interesele AUR.

Mihail Neamțu este cunoscut pentru expertiza sa în domeniul academic, fiind profesor universitar la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Pentru Mihail Neamțu, AUR reprezintă a patra formațiune politică din care face parte, după Noua Republică, PNL și PMP.

Această decizie vine în contextul în care AUR își consolidează poziția în peisajul politic românesc, obținând rezultate semnificative în alegerile parlamentare din 2020 și consolidându-și baza de susținători și membri.

Neamțu este cunoscut și pentru activitatea sa ca publicist și analist politic, având o prezență constantă în mediul public și contribuind la dezbaterile politice și sociale din România.

În noua sa calitate de candidat al AUR pentru Parlamentul European, se așteaptă să aducă o perspectivă proaspătă și energică în arena politică europeană.

Cu Mihail Neamțu la conducerea listei pentru Parlamentul European, AUR își exprimă determinarea de a-și consolida prezența și influența în instituțiile europene, pledând pentru valorile și interesele României și ale românilor în cadrul Uniunii Europene.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Alfred Simonis, Candidat la Președinția CJ Timiș: „Multă Energie și Emoție la Lansarea Candidaturii“

Publicat

în

De către

 

 

Alfred Simonis, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, și-a lansat oficial candidatura într-un eveniment impresionant, unde aproape 3000 de susținători i-au transmis multă energie și emoție. „Vă mulțumesc tuturor!”, a declarat Simonis, copleșit de sprijinul primit.

Intrarea într-o competiție electorală de această anvergură nu este ușoară. Simonis a subliniat că succesul în astfel de bătălii depinde de munca în echipă, nu de efortul individual. „Aseară am simțit echipa lângă mine, am simțit forța a mii de oameni. Pentru asta spun, încă o dată: UN MARE MULȚUMESC!”, a adăugat el, mulțumind tuturor celor prezenți pentru susținere.

Simonis a evidențiat alianța formată între Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal în Timișoara și județul Timiș. Această coaliție nu vizează doar câștigarea alegerilor, ci și asigurarea că marile proiecte și investiții vor ajunge în sfârșit în regiune. După mai bine de 30 de ani de contribuții majore la bugetul de stat, Simonis consideră că a sosit momentul ca banii să se întoarcă în Timiș.

Printre proiectele concrete pe care le-a menționat se numără Institutul Regional de Oncologie Timișoara, centura de sud și cea de vest, stadionul Dan Păltinișanu și Centrul de Mari Arși. Simonis și echipa sa sunt determinați să continue în același ritm susținut pentru a recupera decalajele create de zeci de ani de lipsă a investițiilor guvernamentale majore.

„Ne vedem la vot în 9 iunie!”, a concluzionat Simonis, îndemnând cetățenii să participe activ la alegeri și să sprijine eforturile de dezvoltare a județului Timiș.

Continuă să citești

Politică

Alfred Simonis, Președintele Interimar al Camerei Deputaților, Își Manifestă Susținerea pentru Flavius Roșu la Șag

Publicat

în

De către

 

 

Într-o demonstrație puternică de solidaritate și susținere reciprocă, Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților, și-a exprimat sprijinul neclintit pentru candidatura lui Flavius Roșu la funcția de primar al comunei Șag.

În declarația sa recentă, Simonis a subliniat legătura sa de lungă durată cu Roșu și eforturile comune de dezvoltare a comunității locale.

Simonis a evocat prima lansare a candidaturii lui Roșu în 2016, moment în care a fost alături de acesta pentru prima dată. În cei patru ani care au urmat, Simonis și Roșu au continuat să colaboreze, iar acum, într-un moment crucial pentru Șag, cei doi au urcat împreună pe aceeași scenă, marcând o pledoarie puternică pentru sprijinul reciproc și pentru progresul comunității.

Președintele interimar al Camerei Deputaților a făcut aprecieri consistente pentru realizările lui Roșu și a echipei sale în ultimii opt ani.

 

Continuă să citești

Actualitate

Fostii primari de la Recas si Sandra lasa functiile mostenire fiilor !

Publicat

în

De către

După aflarea sentinţelor,ce le-a interzis sa candideze pentru un nou mandat Pavel Teodor (Recas) si Luchian Savu (Sandra) au hotarat sa ca in locul lor sa vina in competitia din 9 iunie baietii lor. Asa ca Aurel Pavel si Nataniel Savu vor candida din partea partidelor PNL si PSD formatiuni ce au susutinut si pe tatii lor.O problema va fi doar sa reuseasca sa stranga semnaturile necesare sa se inscrie pana miercuri la Biroul electoral Judetean.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și