stiriacum.ro

Suntem sociabili

Politică

Primarul Comunei Pădureni Dorin Ignuța plătește 8000 de euro pe o stație de autobuz!? Noaptea minții…..

Publicat

în

 

În comuna Pădureni, un mic colț de liniște și natură, cetățenii se trezesc să fie martorii unor decizii administrative care ridică semne de întrebare și ridică din sprâncenele contribuabililor.

La conducerea acestei comunități se află primarul Dorin Ignuța, care în ultima perioadă a fost subiectul unor critici aprinse legate de gestionarea bugetului public și alocarea resurselor în proiecte considerate de unii ca fiind superficiale sau chiar inutile.

Una dintre cele mai recente controverse se învârte în jurul achiziționării unor stații de autobuz la un preț considerabil de ridicat.

Cu un cost de 8000 de euro pentru fiecare, cetățenii se întreabă cu oarecare indignare: cât de justificată este o astfel de cheltuială într-o perioadă în care nevoile esențiale, precum educația sau infrastructura rutieră, sunt adesea neglijate?

Argumentul principal al criticilor este că aceste stații de autobuz par să fie mai mult o formă de extravaganță decât o necesitate reală.

Cu toate că confortul călătorilor este important, mulți se întreabă dacă această sumă nu ar fi putut fi direcționată către alte proiecte care ar aduce beneficii tangibile întregii comunități.

În plus, aceste investiții par să fie doar vârful eisbergului.

Există numeroase alte proiecte care sunt considerate a fi fie nejustificate, fie ignorând cu desăvârșire prioritățile reale ale comunității.

Cheltuielile cu parcul de distracții sau cu ornamentele de Crăciun sunt doar câteva exemple care ridică semne de întrebare asupra priorităților administrației locale.

Cu toate acestea, primarul Pădureniului se apără, argumentând că investițiile în infrastructura de transport sunt esențiale pentru dezvoltarea comunității și atragerea potențialilor investitori.

Totuși, cetățenii sunt tot mai puțin convinși de aceste justificări și solicită o transparență mai mare în ceea ce privește cheltuirea banului public.

În final, este clar că în Pădureni există un conflict între viziunea administrativă și așteptările cetățenilor.

Este esențial ca aceste probleme să fie abordate într-un mod deschis și transparent, cu implicarea activă a comunității în procesul decizional.

În acest fel, se poate asigura că banii publici sunt cheltuiți cu înțelepciune și că prioritățile reale ale locuitorilor sunt reflectate în proiectele comunitare.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Alfred Simonis, Candidat la Președinția CJ Timiș: „Multă Energie și Emoție la Lansarea Candidaturii“

Publicat

în

De către

 

 

Alfred Simonis, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, și-a lansat oficial candidatura într-un eveniment impresionant, unde aproape 3000 de susținători i-au transmis multă energie și emoție. „Vă mulțumesc tuturor!”, a declarat Simonis, copleșit de sprijinul primit.

Intrarea într-o competiție electorală de această anvergură nu este ușoară. Simonis a subliniat că succesul în astfel de bătălii depinde de munca în echipă, nu de efortul individual. „Aseară am simțit echipa lângă mine, am simțit forța a mii de oameni. Pentru asta spun, încă o dată: UN MARE MULȚUMESC!”, a adăugat el, mulțumind tuturor celor prezenți pentru susținere.

Simonis a evidențiat alianța formată între Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal în Timișoara și județul Timiș. Această coaliție nu vizează doar câștigarea alegerilor, ci și asigurarea că marile proiecte și investiții vor ajunge în sfârșit în regiune. După mai bine de 30 de ani de contribuții majore la bugetul de stat, Simonis consideră că a sosit momentul ca banii să se întoarcă în Timiș.

Printre proiectele concrete pe care le-a menționat se numără Institutul Regional de Oncologie Timișoara, centura de sud și cea de vest, stadionul Dan Păltinișanu și Centrul de Mari Arși. Simonis și echipa sa sunt determinați să continue în același ritm susținut pentru a recupera decalajele create de zeci de ani de lipsă a investițiilor guvernamentale majore.

„Ne vedem la vot în 9 iunie!”, a concluzionat Simonis, îndemnând cetățenii să participe activ la alegeri și să sprijine eforturile de dezvoltare a județului Timiș.

Continuă să citești

Politică

Alfred Simonis, Președintele Interimar al Camerei Deputaților, Își Manifestă Susținerea pentru Flavius Roșu la Șag

Publicat

în

De către

 

 

Într-o demonstrație puternică de solidaritate și susținere reciprocă, Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților, și-a exprimat sprijinul neclintit pentru candidatura lui Flavius Roșu la funcția de primar al comunei Șag.

În declarația sa recentă, Simonis a subliniat legătura sa de lungă durată cu Roșu și eforturile comune de dezvoltare a comunității locale.

Simonis a evocat prima lansare a candidaturii lui Roșu în 2016, moment în care a fost alături de acesta pentru prima dată. În cei patru ani care au urmat, Simonis și Roșu au continuat să colaboreze, iar acum, într-un moment crucial pentru Șag, cei doi au urcat împreună pe aceeași scenă, marcând o pledoarie puternică pentru sprijinul reciproc și pentru progresul comunității.

Președintele interimar al Camerei Deputaților a făcut aprecieri consistente pentru realizările lui Roșu și a echipei sale în ultimii opt ani.

 

Continuă să citești

Actualitate

Fostii primari de la Recas si Sandra lasa functiile mostenire fiilor !

Publicat

în

De către

După aflarea sentinţelor,ce le-a interzis sa candideze pentru un nou mandat Pavel Teodor (Recas) si Luchian Savu (Sandra) au hotarat sa ca in locul lor sa vina in competitia din 9 iunie baietii lor. Asa ca Aurel Pavel si Nataniel Savu vor candida din partea partidelor PNL si PSD formatiuni ce au susutinut si pe tatii lor.O problema va fi doar sa reuseasca sa stranga semnaturile necesare sa se inscrie pana miercuri la Biroul electoral Judetean.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și