stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Sectia chirurgie 2 oncologie a Spitalului Municipal cuib de doctori spagari!

Publicat

în

Spitalul Municipal Timisoara a fost de-a lungul anilor locul unde procurorii DNA intra cam des. Dupa ce au urmarit aproape o luna cum si cat se ia spaga , au trecut la retineri  ,sase doctori si o asistenta .După audierile de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, procurorii au plasat sub control judiciar șapte cadre medicale de la Spitalul Municipal Timișoara, vizate de o anchetă a Direcției Generale Anticorupție pentru că ar fi luat mită de la bolnavii de cancer sau aparținătorii acestora.
Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș transmit că se fac cercetări într-un dosar privind săvârșirea mai multor infracțiuni de luare și dare de mită în formă continuată, fiind vizată activitatea a șase medici chirurgi și a unei asistente medicale de la Spitalul Municipal din Timișoara, Clinica de Chirurgie Generală 2 – Oncologie.
În perioada 2022 – 2024, s-a reținut că inculpații, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ar fi primit diferite sume de bani de la pacienți sau aparținători ai acestora aflați sub tratament sau supuși unor intervenții chirurgicale, spun cei de la Parchet.
„În data de 28.08.2024 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de 6 inculpați, iar în urma audierilor efectuate de acesta, sprijinit de organele de cercetare penală, s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei 7 inculpați.
Cercetările în prezentul dosar au fost efectuate cu sprijinul ofițerilor din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Arad, în cooperare cu Direcția Anchete din cadrul D.G.A., cu sprijinul S.J.A. Hunedoara, S.J.A. Caraș-Severin și S.J.A. Timiș.
Vă reamintim, ca miercuri după-amiază, la Spitalul Municipal din Timișoara au avut loc mai multe percheziții ale celor de la DGA, la Camera de Gardă și în Ambulatoriul de Chirurgie Oncologică. Oamenii legii au intrat în cabinetul lui Draghici Laurentiu medic oncolog imediat după ce acesta a încheiat o consultație, găsind asupra lui 1.000 de euro pentru care nu avea justificare. Astazi este asteptat si dr.Razvan Ilina seful de sectie oncologie sa dea cu subsemnatul la DNA .

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Nicolae Ciucă: „Candidez pentru familiile și comunitățile din România”

Publicat

în

De către

 

 

Nicolae Ciucă, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la alegerile prezidențiale, și-a declarat oficial intenția de a candida pentru cea mai înaltă funcție în stat, subliniind importanța acestei misiuni în cariera sa politică. Într-o declarație recentă, Ciucă a afirmat că această candidatură reprezintă cea mai importantă provocare și responsabilitate pe care a avut-o până acum.

„Sunt candidatul Partidului Național Liberal la alegerile prezidențiale și simt că este cea mai importantă misiune pe care am avut-o până acum,” a spus Ciucă.

Ciucă și-a motivat candidatura prin dorința de a contribui la bunăstarea familiilor și comunităților din România, punând accent pe siguranța națională și pe viitorul țării.

„Candidez pentru familiile și comunitățile din România, pentru siguranța țării și viitorul ei. Cu inima curată și credința că, împreună, putem realiza lucruri mari,” a declarat candidatul PNL.

 

Continuă să citești

Actualitate

Sărbătoare Mare! Înălțarea Sfintei Cruci – 14 septembrie

Publicat

în

De către

Sărbătoare Mare! Înălțarea Sfintei Cruci – 14 septembrie

Continuă să citești

Actualitate

A murit Dr. Traian Orban, Președintele Memorialului Revoluției din 1989 din Timișoara

Publicat

în

De către

Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a domnului **Dr. Traian Orban**, o figură marcantă a Timișoarei și a României, care a condus timp de 30 de ani **Memorialul Revoluției din 1989**. Prin dedicarea sa neobosită și contribuțiile semnificative la păstrarea memoriei celor care au luptat pentru libertate, Dr. Orban a lăsat o amprentă de neșters asupra istoriei recente a țării noastre.

În tot acest timp, Dr. Traian Orban a militat pentru cinstirea eroilor care s-au jertfit pentru o Românie liberă și democratică, iar Memorialul Revoluției din Timișoara a devenit un simbol al luptei împotriva dictaturii comuniste, grație eforturilor sale continue.

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu pot să o facă **la Capela de la Memorialul Revoluției**, situată pe **Strada Oituz, nr. 2B**, începând cu **vineri, 13 septembrie**, începând cu ora **18:30**.

**Înmormântarea** va avea loc **sâmbătă, 14 septembrie**, la ora **12:30**, în **Cimitirul Eroilor** din Timișoara

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și