stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

PSD Timis – alegeri cu interlopii lui Freddy Simonis, în sala, la vedere!

Publicat

în

Alegerile din PSD Timis au un singur scop. Validarea ca “boss” a lui Freddy este o formalitate pentru membrii PSD.

Grupul intelectualilor cu CV onorabil (din fericire mai sunt si din acestia) sunt obligați să asiste tăcuți fără sa crâcnească la slăvirea lui Freddy. Titirezul ajuns sef de organizație și-a format o “camarilă” ce crede că va asigura succesul la alegerile ce vin anul viitor. Cele europarlamentare nu sunt interesante, așa cum nu s-au zbătut nici în anii trecuți Pesediștii din Timiș. Aici chiar au fost de apreciat. Decât să votezi cu “europanarama” de Grapini, mai bine spui pas și treci la non combat.

Alegerile de anul viitor au o mare importanță pentru Alfred Simonis, chiar vitale pentru șleahta actuala din PSD Timis. După principiul ce a funcționat în partide, bine-nțeles și în PSD, „cine pierde pleacă”, Simonis și clica lui își joacă supraviețuirea în partid. Cu toate lacrimile ce le vărsă la Bucuresti să nu fie obligat să candideze pentru funcția de președinte la Consiliului Județean Timiș, destinul lui Freddy ii este scris mare pe frunte. Câștigi, te felicităm, pierzi, iei piciorul în fund și zbori cu toata gașca ta de interlopi.

Freddy va fi votat în sală cu două mâini de primari ca Liviu Tomulea, Pavel Teodor sau Ilie Golubov. Se pune întrebarea: care dintre primarii PSD vor fi dispuși să fure, să strângă bani pentru Freddy.

Firmele de pietruiri și asfaltări vor dona șpagă în bancnote de 500 de lei ??? Cu cât pot să cotizeze directorii puși de PSD??? Acestia își vor vedea de buzunarul lor în primul rând.

Dacă sondajele la nivel national (scoase pe milioane multe) îi clasează cu procente mulțumitoare, aici în Timis sunt pe nicăieri.

Se știe ca județul nostru nu este Buzaul lui Ciolacu, Brăila lui Tudose sau Teleormanul lui Dragnea. Aciuiatii  de pe lângă Freddy ling o înghețată astazi, dar știu că va fi ultima ce o baloșesc din mâna lui Simonis.

Nu-i bai mare, mâini în haznaua politică pesedistă vor mai fi de lins și în viitor. Interlopii și bătăușii lui Freddy vor asigura antrenul și liniștea în sala de alegeri. Poporul pesedist din Timis sa stea liniștit,(in)satisfacția din trecut o vor avea și cu Alfred Simonis.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Incident la Târgul de Crăciun: Roata panoramică blocată în parcul „Oleg Danovski

Publicat

în

De către

 

 

Într-un incident neașteptat, roata panoramică din Târgul de Crăciun organizat în parcul „Oleg Danovski” din Constanța a suferit o blocare, determinând intervenția de urgență a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța. Eforturile de remediere au implicat 3 echipaje SMURD, o autoutilitară dotată cu scară și o auto-platformă specializată pentru evacuarea celor aflați la înălțime.

Incidentul a generat momente tensionate în rândul vizitatorilor care se aflau la înălțime în roata panoramică, iar autoritățile au reacționat prompt pentru a asigura siguranța acestora. Echipajele de intervenție au acționat coordonat pentru a rezolva situația și a preveni orice potențial pericol.

Conform informațiilor furnizate de ISU Constanța, intervenția a inclus utilizarea a trei echipaje SMURD, pregătite să gestioneze situații de urgență medicale. În plus, o autoutilitară echipată cu scară și o auto-platformă au fost mobilizate pentru evacuarea persoanelor aflate la înălțime în roata panoramică.

Pe parcursul operațiunii de salvare, echipajele au lucrat cu profesionalism și eficiență pentru a asigura siguranța tuturor persoanelor implicate. Din fericire, nicio victimă sau rănit nu a fost raportat în urma incidentului.

Organizatorii Târgului de Crăciun și autoritățile locale au luat măsuri suplimentare pentru a evalua și remedia problemele tehnice ale roții panoramice, asigurându-se că astfel de incidente vor fi prevenite în viitor. Evenimentul a continuat după soluționarea situației, oferind vizitatorilor o experiență plăcută și în siguranță în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Continuă să citești

Actualitate

30 noiembrie- Sfântul Andrei, Cel întâi chemat

Publicat

în

De către

 

Titlu: „Rugăciune pentru Pacea Lumii și Bunătate în Suflete: Omagiu Sfântului Andrei”

Într-o zi specială de sărbătoare spirituală, ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cel chemat între Apostoli, verhovnicul și fratele adevărat, Sfântul Andrei. Prin intermediul acestei rugăciuni, aducem omagiu și ne încredem în harul său, cerând Stăpânului tuturor să dăruiască pace lumii și milă sufletelor noastre.

Sfântul Andrei, cunoscut drept „Cel întâi chemat”, rămâne un izvor de inspirație și sfințenie în tradiția creștină. Astăzi, ne adunăm în rugăciune pentru a implora binecuvântarea lui Andrei asupra lumii noastre tulburate și pentru a căuta în sufletele noastre acea mare milă pe care Sfântul o revarsă.

Această rugăciune devine o doxologie, un cântec de slavă adus Creatorului, prin intermediul căruia ne conectăm la spiritualitatea sfântă a zilei. Într-un sinaxar al adorării, suntem ghidați să privim spre Sfântul Andrei ca pe un intermediar între lumea noastră și Divinitate.

În această atmosferă de solemnitate și sfințenie, rugăciunea noastră devine un legământ de păstrare a păcii în lume și de a căuta acea mare milă pentru sufletele noastre. Sinaxarul și doxologia devin instrumente ale credinței noastre, iar Sfântul Andrei devine un călăuzitor divin în această călătorie spirituală.

Așadar, să ne unim în inimă și rugăciune pentru a aduce pace în lume și a dobândi acea milă divină în sufletele noastre, inspirați de Sfântul Andrei, apostolul și rugătorul nostru.

Continuă să citești

Actualitate

Aleodor SOBOLU primarul din comuna Orțișoara, este acel primar care nu vrea șă își completeze declarația de AVERE! ANI va lua măsuri!

Publicat

în

De către

Tupeistul sau analfabetul politic Aleodor Sobolu, primarul din comuna Orțișoara, nu și-a completat declarația de avere din 2020. Imediat intrăm în anul 2024.

Acest om are un tupeu ieșit din comun, i-a păcălit pe cetățenii să îl voteze, și acum crede că este tarlaua lui personală.

Oameni fără conduită și fără obraz , din această categorie face parte Aleodor.

În 2020 a ieșit la mustață primar. La anul cetățenii sunt hotărâți să nu îl mai voteze.

Acest primar a făcut toate combinațiile posibile în comună, a mințit și păcălit oamenii cum a vrut el.

În declarația de avere, completată în 2020, figureză cu două mașini, o Toyota Yaris, și un Mercedes sin 2016(de unde a avut bani să cumpere…..numai el știe.)

  • deține o casă în Orțișoara din 2017 cu o suprafață de 980mp
  • Salariu anual era în 2020 65.000 RON(5500 ron/ lunar)

Cu o mie de euro salar pe lună are bani de Mercedes din 2016?????!!!! Cam șmecher și hoț neprins acest individ…….

Hai ALEODORE completează declarația de avere și interese, până nu vine ANI și DNA-ul!!!! Să vedem cu ce te-ai mai îmbogățit…….sau o ascunde bine ….averea…..

Mai urmează și alții…….

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și