stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

PSD Timis – alegeri cu interlopii lui Freddy Simonis, în sala, la vedere!

Publicat

în

Alegerile din PSD Timis au un singur scop. Validarea ca “boss” a lui Freddy este o formalitate pentru membrii PSD.

Grupul intelectualilor cu CV onorabil (din fericire mai sunt si din acestia) sunt obligați să asiste tăcuți fără sa crâcnească la slăvirea lui Freddy. Titirezul ajuns sef de organizație și-a format o “camarilă” ce crede că va asigura succesul la alegerile ce vin anul viitor. Cele europarlamentare nu sunt interesante, așa cum nu s-au zbătut nici în anii trecuți Pesediștii din Timiș. Aici chiar au fost de apreciat. Decât să votezi cu “europanarama” de Grapini, mai bine spui pas și treci la non combat.

Alegerile de anul viitor au o mare importanță pentru Alfred Simonis, chiar vitale pentru șleahta actuala din PSD Timis. După principiul ce a funcționat în partide, bine-nțeles și în PSD, „cine pierde pleacă”, Simonis și clica lui își joacă supraviețuirea în partid. Cu toate lacrimile ce le vărsă la Bucuresti să nu fie obligat să candideze pentru funcția de președinte la Consiliului Județean Timiș, destinul lui Freddy ii este scris mare pe frunte. Câștigi, te felicităm, pierzi, iei piciorul în fund și zbori cu toata gașca ta de interlopi.

Freddy va fi votat în sală cu două mâini de primari ca Liviu Tomulea, Pavel Teodor sau Ilie Golubov. Se pune întrebarea: care dintre primarii PSD vor fi dispuși să fure, să strângă bani pentru Freddy.

Firmele de pietruiri și asfaltări vor dona șpagă în bancnote de 500 de lei ??? Cu cât pot să cotizeze directorii puși de PSD??? Acestia își vor vedea de buzunarul lor în primul rând.

Dacă sondajele la nivel national (scoase pe milioane multe) îi clasează cu procente mulțumitoare, aici în Timis sunt pe nicăieri.

Se știe ca județul nostru nu este Buzaul lui Ciolacu, Brăila lui Tudose sau Teleormanul lui Dragnea. Aciuiatii  de pe lângă Freddy ling o înghețată astazi, dar știu că va fi ultima ce o baloșesc din mâna lui Simonis.

Nu-i bai mare, mâini în haznaua politică pesedistă vor mai fi de lins și în viitor. Interlopii și bătăușii lui Freddy vor asigura antrenul și liniștea în sala de alegeri. Poporul pesedist din Timis sa stea liniștit,(in)satisfacția din trecut o vor avea și cu Alfred Simonis.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Dominic Fritz, primar Timișoara- Transformarea Zonei Traian: Un Nou Centru pentru Timișoara

Publicat

în

De către

 

 

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că urmează să depună dosarul pentru obținerea de fonduri europene necesare proiectului de regenerare a zonei Traian. Vineri, Consiliul Local a aprobat ultima documentație obligatorie, deschizând astfel calea pentru demararea proiectului.

### Un Nou Centru Urban

Zona Traian este vizată pentru a deveni al doilea centru al Timișoarei, într-un proiect care are în prim-plan îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. Proiectul vizează transformarea a patru piețe și douăsprezece străzi din cartierul Fabric. Zonele care în prezent sunt dominate de asfalt și spații publice deteriorate vor fi reconcepute pentru a oferi alei pietonale, spații de odihnă la umbră și zone verzi.

### Îmbunătățiri Majore în Piața Traian

În Piața Traian, se vor planta aliniamente de arbori și se vor introduce zone cu fântâni la nivelul solului, menite să ofere un loc de joacă și răcorire pentru copii și persoanele vulnerabile. În total, suprafața spațiilor verzi va crește cu 60%, iar 355 de arbori noi vor fi plantați, contribuind la crearea unui mediu mai prietenos și mai sănătos.

### Obiectivul Principal: O Calitate Mai Bună a Vieții

„Zona Traian va deveni al doilea centru al Timișoarei. Întreg proiectul are în centrul lui oamenii și o mai bună calitate a vieții. Transformăm 4 piețe și 12 străzi din Fabric. Zone care acum sunt lipsite de vegetație, cu prea mult asfalt și spațiu public deteriorat vor avea alei care invită oamenii la plimbare, locuri de stat la umbră, spații verzi,” a declarat Dominic Fritz.

Continuă să citești

Actualitate

Dominic Fritz: „Am finalizat asfaltarea Căii Lugojului până la sensul spre aeroport”

Publicat

în

De către

 

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat finalizarea unui proiect important de infrastructură. Într-o declarație recentă, Fritz a precizat că lucrările de asfaltare a Căii Lugojului, de la intersecția cu strada Pădurea Verde până la sensul spre aeroport, au fost finalizate azi noapte.

#### Eforturi susținute pentru un proiect esențial

Echipele Societății de Drumuri Municipale (SDM) au muncit intens, lucrând până în dimineața de azi la ora 6, pentru a asigura finalizarea în timp record a acestui tronson important. Primarul a apreciat dedicarea și efortul echipelor implicate, subliniind importanța acestui proiect pentru infrastructura orașului.

#### Impact asupra traficului și mobilității urbane

Finalizarea asfaltării Căii Lugojului reprezintă un pas major în îmbunătățirea condițiilor de trafic și a mobilității urbane, facilitând accesul către și dinspre aeroport. Această arteră este esențială pentru locuitorii Timișoarei și pentru cei care tranzitează orașul, fiind o rută frecvent utilizată.

 

 

Continuă să citești

Actualitate

Cod roșu de caniculă în acest weekend: Măsuri de protecție împotriva temperaturilor extreme

Publicat

în

De către

 

În acest weekend, este prognozat un cod roșu de caniculă. Pentru a face față mai ușor temperaturilor extrem de ridicate, vă recomandăm să urmați aceste măsuri esențiale:

#### Deplasări și odihnă
– **Faceți deplasările dimineața sau seara:** Alegeți zonele umbrite și luați pauze frecvente în spații răcoroase, cum ar fi magazinele sau alte spații publice.
– **Evitați aglomerația și efortul fizic intens:** Între orele 11:00-18:00, evitați expunerea la soare și activitățile fizice solicitante.

#### Îmbrăcăminte adecvată
– **Purtați haine lejere și deschise la culoare:** Optați pentru materiale naturale, pălării și ochelari de soare. Nu uitați să folosiți creme cu protecție solară (SPF 50).

#### Hidratare corespunzătoare
– **Consumați cel puțin 2 litri de lichide pe zi:** Beți apă, sucuri naturale și ceaiuri călduțe. În Timișoara, puteți găsi fântâni forate în peste 90 de locații, inclusiv parcuri, bulevarde și piețe publice. Lista completă este disponibilă la linkul din primul comentariu. În această primăvară, Aquatim a montat 9 cișmele noi pentru timișoreni și animalele de companie în diverse parcuri.

#### Alimentație sănătoasă
– **Consumați fructe și legume:** Pepenele, prunele, roșiile și iaurtul sunt recomandate, echivalând un pahar cu apă. Mențineți o dietă echilibrată și variată, preferând alimentele cu valoare calorică mică.
– **Evitați băuturile cu cofeină și zahăr:** Limitați consumul de cafea, ceai, cola și sucuri carbogazoase. De asemenea, evitați alimentele bogate în grăsimi, în special cele de origine animală.
– **Nu consumați alcool:** Alcoolul, inclusiv berea, duce la deshidratare.

#### Suport pentru comunitate
– **Verificați starea de sănătate a persoanelor vulnerabile:** Mențineți legătura cu persoanele în vârstă, rudele, vecinii sau persoanele cu dizabilități, asigurându-vă că sunt în siguranță și oferindu-le ajutorul necesar.
– **Nu lăsați copiii sau animalele de companie singure în autoturisme.**

#### Asistență medicală
– **Cereți sfatul medicului:** La cel mai mic semn de disconfort, fie că este vorba de dumneavoastră sau de copilul dumneavoastră, consultați medicul de familie.

Respectând aceste măsuri, veți putea face față mai ușor valului de caniculă și veți asigura sănătatea și siguranța celor dragi. Stați protejați și aveți grijă de voi!

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și