stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Ies ca paduchii in frunte!

Publicat

în

De ceva vreme vedem o promovare insistenta a familiei Simonis.

Aflam cat de mult le pasa de Timis , de Timisoara mai nou si de Mosnita Noua.

 

„Ciuma Rosie” de Timis se doreste grijulie cu stadionul si cu banii de investitii ba chiar si cu pacanelele devenite „proiect de tara”pentru buticarul Ciolacu si „Simonis, da, impostorul ăla din Camera Deputatilor”asa cum bine ii zice Valeriu Nicolae.     #PSDemafie din Timis comanda pe banii partidului sa fie facuta ferfelita o consiliera locala ,Roxana Iliescu,devenita prin alianta cu ProRomania chiar consiliera pesedista.Avocata Roxana Iliescu ce a facut ca PSD  in 2016 sa aibe patru ani presedintia Consiliului Judetean este cam singura din Consiliul Local Timisoara ce se pregateste pentru sedinte si chiar face opozitie serioasa si corecta primarului Dominic Fritz.

Alianta de tip mafiot incheiata de Fredi Simonis cu Fritz intermediata de Radu Toanca acest Talleyrand de Timisoara nu era stiuta de d-na Iliescu Asa ca s-a apucat sa-l ia la rost pe Fritz cu STPT-ul lui.

S-a trezit ca glasuieste in pustiu ,consilierii pesedisti la dispozitia lui Fredi ascunzandu-se in porumb.   

Maxilarul fracturat,pentru care si-au rupt pixurile o gramada de jurnalisti in fata sediului PSD s-a sudat .

Asa am aflat cat costa un pumn in bot primit de un ziarist sanchi antipesedist , ce s-a apucat sa o mocirleasca pe Roxana Iliescu in editoriale.

Deci,si pe banii ei este injurata, curat-murdar.                                                                                                                             

Tot ce face Alfred Simonis pare slinos sau e vomitiv .Mai nou s-a bagat si „frasu” sa dea cu gura,cat de multe ar face  in Mosnita Noua daca ar ajunge el primar.

Nu le mai ajunge astora cati bani au facut,vor si mai multi.                                             

Ma gandesc la demnitatea celor ce au votat si vor vota „ciuma rosie’ anul viitor , cand demagogia fratilor Simonis se va transmite prin toate trompetele media.Duhnesc a bun simt si grija de timiseni ,oribil spectacol dat de Bila si Fredi.                                                                                                                                                                                                                                                 

Si este doar inceputul duhorii emanate de #PSDemafie.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Sorin Grindeanu, despre mersul trenurilor : „Se poate mai repede și în condiții decente!”

Publicat

în

De către

 

 

Sorin Grindeanu, într-o declarație recentă, a subliniat importanța continuării investițiilor în transportul feroviar pentru a îmbunătăți serviciile oferite cetățenilor. Acesta a călătorit cu trenul spre litoral pentru a evalua personal condițiile actuale.

„După cum am promis, am călătorit cu trenul spre litoral. Mai sunt multe de făcut pentru transportul feroviar și sunt foarte conștient de necesitatea continuării investițiilor. Este doar un pas spre o normalitate pe care ne-o dorim fiecare dintre noi cu privirile la serviciile de transport public”, a declarat Grindeanu.

El a călătorit într-un vagon din InterCity-ul spre Constanța, unul dintre cele șase vagoane recent modernizate de CFR Călători din fonduri proprii. Grindeanu a subliniat că investițiile actuale vizează creșterea confortului și siguranței în călătoriile pe calea ferată.

Aceste îmbunătățiri includ achiziționarea a 119 trenuri autopropulsate și 16 locomotive noi, finanțate prin fonduri europene (PNRR, PT, CEF). De asemenea, în proces de modernizare se află 139 de vagoane și 75 de locomotive, în baza unor contracte finanțate prin PNRR și încheiate de CFR Călători.

„Estimez că în această toamnă va fi dat în circulație primul tren modernizat, format dintr-o locomotivă și 12 vagoane. Până la sfârșitul anului, va circula cu călători și primul tren nou”, a adăugat Grindeanu.

Pentru a oferi o imagine completă a dezvoltării transportului feroviar în următorii ani, Grindeanu a clarificat că cele 119 trenuri autopropulsate au o configurație asemănătoare garniturilor de metrou și echivalează aproximativ 450 de vagoane și 119 locomotive.

 

Continuă să citești

Actualitate

La Aeroportul Timisoara mirosul groaznic de WC vine de sus !

Publicat

în

De către

Noul terminal al Aeroportului Timișoara a fost inaugurat la finalul lunii martie 2024, după o investiție de aproximativ 190 de milioane de lei, lucrările fiind realizate de firma Concelex . Dupa ce au dat 40 de milioane de euro pentru terminalul ultra modern administratorii aeroportului sau trezit ca pasagerii sunt intoxicati cu un miros de WC de nesuportat .Dupa verificari si cautari a sursei mirosului s-a ajuns la concluzia ca imputitenia vine de sus ,adica din tavan. Cu toate afirmatiile lui Sorin Grindeanu si Marcel Ciolacu despre calitatea lucrarii ,se dovedeste ca in realitate constructia este de „rahat”.Daniel Stamatovici susține că dacă trebuie înlocuit tavanul se va face in cel mai scurt timp.

Continuă să citești

Actualitate

Locuitorii din zona Lipovei se bucură de 150 de locuri noi de parcare

Publicat

în

De către

 

 

Primăria anunță finalizarea primei etape de amenajare a locurilor de parcare în zona Lipovei, unde au fost create 150 de noi spații pentru autoturisme, în locul vechilor garaje din cartiere.

Proiectul a inclus mai multe locații:
– **Intrarea Sunetului**: 44 locuri de parcare
– **Strada Silistra** (la intersecția cu Strada Verde): 32 locuri de parcare
– **Strada Verde**: 77 locuri de parcare

Pe lângă locurile de parcare, aceste spații au fost amenajate cu zone verzi, incluzând iarbă, plante perene și arbori, pentru a oferi umbră, răcoare și pentru a contribui la reducerea poluării.

Următoarele etape ale proiectului prevăd transformarea vechilor garaje dintre blocuri în locuri de parcare și în alte zone ale orașului, precum Aradului, Modern, Șagului și Martirilor.

Primăria mulțumește locuitorilor pentru susținerea și răbdarea manifestate pe durata acestor lucrări, subliniind importanța colaborării pentru îmbunătățirea spațiului urban.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și