stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Noul preşedinte al caselor de pariuri Superbet este fratele Ursulei von der Leyen

Publicat

în

 

Noul preşedinte al Superbet este fratele Ursulei von der Leyen

Hans-Holger Albrecht, 60 de ani, recrutat de Superbet în funcţia de preşedinte şi care în timpul mandatului său cel mai probabil va avea loc listarea grupului de pariuri sportive, este fratele Ursulei von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene.

Hans-Holger s-a născut la Bruxelles, Belgia, în 1963. În 1971, familia s-a mutat în Germania, acolo unde tatăl său a devenit premier al Saxoniei Inferioare (1976-1990). A copilărit în Burgdorf, în Germania. A absolvit Dreptul la Universitatea din Freiburg, Germania, a studiat la Universitatea Yale şi a obţinut un doctorat la Universitatea din Bochum, Germania, scrie Bild.

Potrivit RTL, Hans-Holger a lucrat pentru Daimler-Benz în 1990 şi pentru grupul media CLT, cu sediul în Luxemburg, între 1991 şi 1996. La CLT, a fost responsabil pentru toate activităţile de televiziune şi pentru dezvoltarea afacerilor în Germania şi Europa de Est.

Şi-a început cariera la Modern Times Group MTG în 1997, ca şef al operaţiunilor de televiziune cu plată la Viasat Broadcasting. În 1999, a fost numit şef al tuturor operaţiunilor Viasat Broadcasting, potrivit profilului de linkedin.

În aprilie 2000, a fost numit director de operaţiuni (COO) al MTG. A devenit preşedinte şi CEO al MTG AB la 1 octombrie 2000.

În noiembrie 2012, Hans-Holger a devenit preşedinte şi CEO al Millicom, o companie internaţională de telecomunicaţii şi media.

A devenit CEO al Deezer în 2015, dar a demisionat în 2021. Deezer oferă peste 56 de milioane de melodii în peste 180 de ţări pentru mai mult de 16 milioane de utilizatori activi lunar.

În ianuarie 2022, Hans-Holger a devenit preşedinte al consiliului de administraţie al Storytel, unul dintre cele mai importante servicii de streaming de cărţi audio din lume.

Bild notează că Hans-Holger Albrecht are şapte copii, la fel de mulţi ca şi sora sa, Ursula von der Leyen, care a devenit prima femeie ministru al apărării din Germania la 17 decembrie 2013. Anterior, ea a fost numită ministru federal al Muncii şi Afacerilor Sociale la 30 noiembrie 2009 şi, anterior, ministru federal al Familiei, Persoanelor în vârstă, Femeilor şi Tineretului din 2005. Ursula von der Leyen este acum preşedinta Comisiei Europene.

Miercuri, Superbet Group, finanţat de Blackstone Inc., a anunţat că l-a angajat pe Hans-Holger Albrecht, fostul director executiv al Deezer SA, în funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie, în timp ce operatorul român de pariuri şi jocuri de noroc se pregăteşte pentru o ofertă publică iniţială.

Albrecht îl va înlocui pe 28 februarie pe fondatorul Superbet, Sacha Dragic, care va deveni membru al consiliului de administraţie, a precizat miercuri compania într-o declaraţie pentru Bloomberg. Mişcarea vine în contextul în care firma intenţionează să se extindă dincolo de pieţele sale principale din România, Belgia şi Polonia.

„Cunoştinţele sale financiare aprofundate şi expertiza în materie de guvernanţă vor fi de mare folos grupului şi ambiţiilor noastre de a deveni o companie listată la bursă”, a declarat Dragic. Nu a fost precizat un termen pentru IPO.

Piaţa europeană a ofertelor publice iniţiale a fost în mare parte inactivă în 2022, deoarece creşterea ratelor dobânzilor şi inflaţia ridicată au descurajat investitorii, dar o revenire a pieţelor de acţiuni determină unele companii să testeze timid apetitul pieţei pentru noi investiţii.

Compania italiană de jocuri de noroc Lottomatica ia în considerare o listare la bursă încă din aprilie, a raportat Reuters săptămâna trecută. Firma a declarat anterior că se gândeşte la o ofertă publică iniţială.

Superbet, care a primit o investiţie de 175 de milioane de euro (187 de milioane de dolari) de la Blackstone în 2019, operează în 10 ţări europene.

Anul trecut a obţinut venituri de peste 1 miliard de euro şi un profit de 200 de milioane de euro, a declarat serviciul de presă al companiei prin e-mail.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Incendiu pe Calea Aradului din Timișoara: un cap tractor distrus complet

Publicat

în

De către

 

Vineri, 20 decembrie 2024, în jurul orei 17:35, un incendiu a izbucnit pe Calea Aradului din Timișoara, alertând echipajele de intervenție și provocând panică în zonă. La fața locului au fost trimise patru autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului 1 Timișoara pentru a combate flăcările.

Ajunși la locul incidentului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent, cu ardere generalizată la un cap tractor fără remorcă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă șoferul a suferit un atac de panică și a fost evaluat de echipajul medical prezent. Acesta a refuzat transportul la spital după primirea primului ajutor.

După o intervenție promptă, pompierii au reușit să lichideze incendiul. Conform primelor cercetări, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric cauzat de un cablu defect.

 

Continuă să citești

Actualitate

Prima intrunire a noului Parlament !

Publicat

în

De către

Cine face parte din viitorul Parlament

Din totalul de 465 de deputați și senatori aleși în 1 decembrie, 162 vin din partea partidelor de dreapta radicală: AUR, SOS și POT. Același număr de mandate îl au și PNL, USR și UDMR la un loc.

Câți deputați și câți senatori are fiecare partid

Din partea căror partide sunt cei 312 deputați din legislatura 2024-2028:

  • PSD – 86 de mandate de deputat;
  • AUR – 63 deputați;
  • PNL – 49 deputați;
  • USR – 40 deputați;
  • SOS România – 28 deputați;
  • POT – 24 deputați;
  • UDMR – 22 deputați.
  • minorități – 19 deputați

Din partea căror partide sunt cei 134 de senatori din legislatura 2024-2028:

  • PSD – 36 de mandate de senator;
  • AUR – 28 de senatori;
  • PNL – 22 de senatori;
  • USR – 19 senatori;
  • SOS România – 12 senatori;
  • UDMR – 10 senatori;
  • POT – 7 senatori.

Primele decizii ale noilor parlamentari

În cadrul primei reuniuni a noului parlament, membrii legislativului se constituie în grupuri parlamentare, care sunt structuri ale Camerei Deputaţilor, respectiv ale Senatului, formate din cel puţin 10 deputaţi, respectiv minim 7 senatori.

Grupurile parlamentare se pot constitui din deputaţi sau senatori care au candidat în alegeri pe lista aceluiaşi partid politic, a aceleiaşi formaţiuni politice, pe listele unei alianţe politice sau alianţe electorale şi din deputaţi care au candidat ca independenţi. În prima sa şedinţă, fiecare grup parlamentar îşi desemnează: liderul de grup, unul sau mai mulţi vicelideri şi unul sau mai mulţi secretari (Camera Deputaţilor); liderul de grup, un număr de 2 până la 4 vicelideri, în funcţie de caz, şi un secretar (Senat).

De asemenea, după constituirea legală a Camerei Deputaţilor, se aleg preşedintele Camerei Deputaţilor şi apoi ceilalţi membri ai Biroului permanent al acesteia. Preşedinţii celor două camere, care sunt membri ai birourilor permanente şi preşedinţi ai acestora, se aleg pe durata mandatului celor două camere.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, respectiv al Senatului, este format din preşedinte, 4 vicepreşedinţi, 4 secretari şi 4 chestori. Repartizarea funcţiilor din Biroul permanent al celor două camere pe fiecare grup parlamentar se realizează în urma negocierilor dintre liderii grupurilor parlamentare (art. 21 din Regulamentul Camerei; art. 22 din Regulamentul Senatului)

Fiecare dintre cele două camere îşi constituie, de asemenea, comisii permanente şi poate institui comisii de anchetă sau alte comisii speciale. Camerele îşi pot constitui comisii comune.

Atât birourile permanente, cât şi comisiile parlamentare se alcătuiesc potrivit configuraţiei politice a fiecărei camere, mai arată regulamentele separate ale celor două camere.

Continuă să citești

Actualitate

Vine vreme rea!Ploi si lapovita!

Publicat

în

De către

Meteorologii avertizează că vremea se va înrăutăţi începând de vineri seara, când precipitaţiile
vor cuprinde cea mai mare parte a ţării.
În Transilvania şi Moldova vom avea parte de precipitaţii mixte, la munte va ninge, iar în rest
vor cădea mari cantitati de ploaie. De vineri, ora 18, până duminică la ora 10, o informare meteo anunţă precipitaţii în cea mai mare parte a
ţării.
Vor fi precipitaţii mixte în Transilvania şi Moldova, în zona montană vor predomina ninsorile, iar în restul
teritoriului vor fi mai ales ploi. Din seara zilei de sâmbătă (21 decembrie) în estul Munteniei, în Dobrogea
şi în sudul Moldovei vor fi ninsori şi lapoviţă.
Local se vor acumula cantităţi de apă de 10…20 l/mp. Izolat se va forma polei şi gheţuş.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și