vineri, noiembrie 20, 2020
Acasă Actualitate JOE BIDEN Va fi al 46-lea președinte american

JOE BIDEN Va fi al 46-lea președinte american

BBC , CNN și Fox News anunță că Joe Biden câştigă statul Pennsylvania şi îşi asigură astfel numărul minim de electori (270). Va fi al 46-lea președinte american.

A primit peste 74 de milioane de voturi, un record, peste cel anterior stabilit în 2008 de Barack Obama, care era votat atunci de 69 de milioane de oameni.

În vârstă de 77 de ani, fostul vicepreședinte din mandatul lui Barack Obama devine cel mai vârstnic președinte american din istorie.

Cele mai multe sondaje de dinaintea alegerilor arătau că Biden va câștiga. Cu toate acestea, după prima zi de la încheierea voturilor, părea că Donald Trump va obține un nou mandat.

Motivul – au fost numărate mai greu, în ultimă etapă, voturile trimise prin corespondenţă, iar aceste voturi au fost în principal pentru Joe Biden, dat fiind că Donald Trump a exprimat dubii privind această metodă de vot, iar simpatizanţii săi au evitat să voteze prin poștă.

Preşedintele în funcţie Donald Trump denunţă fraude electorale şi va contesta rezultatele în justiţie.

- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Sponsorizat -

În Ultima Perioada

Timișoara a ajuns la o rată de infectare cu Covid-19 de 8,3 la mia de locuitori, miercuri, 18 noiembrie

Conform Prefecturii Timiș, în această dimineață, localitățile cu rata de infectare pe ultimele 14 zile peste 3/1000 locuitori sunt:

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, vorbește despre atacurile lui Alin Nica în PRESĂ! Dominic dorește înțelegere cu oricare dintre partide, dacă este vorba de BINELE...

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, vorbește despre atacurile lui Alin Nica în presa. Dominic Fritz dorește înțelegere cu oricare dintre...

Comentarii Recente