stiriacum.ro

Suntem sociabili

Sport

Mircea Lucescu – O Legendă a Fotbalului Se Retrage din Cariera de Antrenor

Publicat

în

 

Într-o seară plină de emoții și recunoștință, Mircea Lucescu, cunoscut sub numele de Il Luce, și-a anunțat retragerea din lumea fotbalului. După o carieră remarcabilă care a cuprins 15 ani de dedicație fotbalului ucrainean, Il Luce a luat o hotărâre importantă: să își încheie cariera de antrenor.

Într-o declarație profundă, Mircea Lucescu a transmis: „Astăzi nu aș vrea să vorbesc despre joc. Vreau să spun că am dedicat 15 ani fotbalului ucrainean. Aici am decis să-mi pun capăt carierei. Acesta a fost ultimul joc. Mi-am luat rămas bun de la jucătorii mei, de la Șahtior. Vă mulțumesc tuturor. Mi-ar fi plăcut să se termine altfel. Totul s-a terminat – cariera mea, dragostea mea, viața mea. Totul are un început și un sfârșit.”

Această retragere semnificativă marchează încheierea unei ere impresionante în cariera lui Il Luce. Cu 35 de trofee câștigate, Mircea Lucescu a devenit al doilea antrenor cu cele mai multe trofee din istoria fotbalului, fiind la egalitate cu celebrul Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City. Contribuția lui Mircea Lucescu la fotbalul mondial și impactul său asupra echipei Șahtior Donețk și a fotbalului ucrainean în general rămân de neegalat.

Mircea Lucescu a fost mereu o figură marcantă în lumea fotbalului, un antrenor care a marcat generații de jucători și a transmis cunoștințe și pasiune pentru acest sport. Acest capitol impresionant se încheie acum, lăsând o moștenire durabilă și amintiri de neuitat în inimile fanilor fotbalului din întreaga lume.

Pentru România, Mircea Lucescu rămâne un simbol al performanței și un exemplu de devotament pentru pasiunea sa. Cu toate că se retrage din cariera de antrenor, numele său va continua să strălucească în istoria fotbalului românesc și internațional.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Proiectul Stadionului Multifuncțional din Timișoara, Aprobat cu Succes în Comisia Tehnico-Economică

Publicat

în

De către

 

 

Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, a anunțat cu entuziasm că proiectul pentru construcția noului stadion din Timișoara a atins un moment crucial, obținând aviz favorabil în comisia tehnico-economică a Ministerului Dezvoltării.

Arena multifuncțională, care urmează să înlocuiască actualul stadion Dan Păltinișanu, este acum pe cale să devină realitate, iar progresul înregistrat aduce speranță și entuziasm în rândul comunității. Această veste favorabilă reprezintă un pas semnificativ pentru viitorul infrastructurii sportive din Timișoara.

Vicepreședintele Alexandru Proteasa a subliniat că, la nivel local, Consiliul Județean Timiș este pregătit cu fonduri și documentația completă necesare pentru a demara rapid procedura de demolare, marcând astfel începutul unei noi etape în dezvoltarea infrastructurii sportive a orașului.

Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor urgente ale comunității timișorene, recunoscând importanța unui stadion modern și funcțional pentru evenimente sportive și culturale. Astfel, Timișoara se apropie de realizarea unui proiect ambițios ce va contribui la consolidarea prestigiului orașului în peisajul sportiv național. 🏗️🌟

Continuă să citești

Social

Povestea Inspiratoare a lui Gabriel Țîțaru: Depășind Obstacole cu Inima de Sportiv

Publicat

în

De către

Ascultă aici povestea>>https://fb.watch/ouTzmMSR_P/

 

În adâncul comunei Bulgăruș, o inimă curajoasă bate în ritmul puterii și determinării. Această inimă aparține lui Gabriel Țîțaru, un tânăr sportiv care și-a trăit copilăria la casa de copii din această mică comunitate. Cu 7 frați și părinți dispăruți, viața lui Gabriel a fost o cale presărată cu provocări, dar el a ales să își croiască propriul drum în lumea sportului.

Pentru Gabriel, sportul nu a fost doar o pasiune, ci și un refugiu, un mod de a depăși lipsurile și de a-și construi o identitate puternică. Crescând într-un mediu dificil, el a învățat de timpuriu că succesul vine din efort și determinare. Cu o familie numeroasă și părinți absenți, sportul a devenit o sursă de disciplină și de stabilire a unor obiective în viață.

Deși a trecut prin pierderi dureroase și a cunoscut greutăți pe care mulți nu și le pot imagina, Gabriel nu s-a lăsat descurajat. A găsit în sport un mod de a-și exprima bucuria, de a-și depăși limitele și de a-și construi propria identitate. Cu fiecare antrenament și competiție, el a adus mai multă lumină în propria sa lume și în inimile celor care l-au cunoscut.

Povestea lui Gabriel Țîțaru nu este doar despre un tânăr sportiv, ci despre puterea umană de a transforma adversitatea în forță. În ciuda provocărilor, el continuă să lupte pentru cariera sa în sport, demonstrând că pasiunea și voința pot schimba vieți. Gabriel reprezintă un exemplu viu al faptului că, indiferent cât de dificilă poate fi viața, există mereu o cale către succes și fericire prin determinare și iubirea pentru ceea ce faci.

Continuă să citești

Actualitate

Marele meci de box la care se uită toată planeta este Fury vs Ngannou.

Publicat

în

De către

 

 

Cântarul Pentru Marele Meci: Fury vs. Ngannou, Pregătiți pentru Confruntarea din Arabia Saudită.

La cântarul oficial pentru meciul lor de box, care va avea loc sâmbătă, în Riyadh, Arabia Saudită, Tyson Fury a cântărit oficial 277.7 de pounds, cu aproximativ cinci kilograme mai mult decât Francis Ngannou, care a cântărit 272.2 de pounds.

Pentru Tyson Fury (33-0-1, 24 KO-uri), aceasta este aceeași greutate pe care a avut-o în meciul său din trilogia cu Deontay Wilder din octombrie 2021. În ceea ce-l privește pe Francis Ngannou (17-3 MMA, 12 KO-uri, 4 submisii), aceasta este cea mai mare greutate la care a cântărit vreodată pentru un meci profesionist.

În timpul participării sale în UFC, limita pentru meciurile din categoria grea, care nu erau meciuri pentru titlu, era de 266 de pounds.

Acest meci va marca debutul lui Ngannou în boxul profesionist, după ce a semnat cu PFL, o mișcare care a urmat despărțirii de UFC și eliberării titlului de campion al acestei promoții.

„Se simte minunat”, a spus Ngannou după cântar atunci când a fost întrebat ce înseamnă pentru el să lupte împotriva lui Fury. „Știți ce spun: Pentru a face un pas mare înainte, trebuie să faci un pas înapoi. Așa că am făcut un pas înapoi și am făcut un pas foarte mare, foarte înalt. Cel mai înalt dintre cei înalți.”

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și